Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimin ne yaptığı önemli değil, bu takım clde bayerni manuyu osurtmuş takım, yeterki 8-10 no ve sağ beke verilecek paraları sorgulamamak, alınabilecek en iyi en potansiyelli topçuları almak. Keşke piyangodan boey gibi bişey çıksa 2-3 mye. Bu 3 transferi yapsak gerisi artık giden olursa yerini doldurma amaçlı ve 2-3 tane rotasyon kuvvetlendirme transferleri olur

Mertensi 1 yil ne kadar maasa bagladik? Gecen sezon gibi 2.9m demeyin bana

Arkadaşlar yeri burası değil belki ama dünden beri forumda yazdığım şeylere verilen cevaplar veya beğeniler vs tapatalk maili adı altında geliyor. Daha önce böyle bir durum yoktu dün meydana gelmeye başladı. Var mı sizde de böyle bir durum?

Bende de oldu. Bazen oluyor. Gelen mail’den kapatabilirsin yeniden.

Amrabat - Torreira - Ziyech - Mertens - Barış Alper - Icardi şeklinde oynasak kısır kalacağımızı düşünmem açıkçası. Daha hücumcu, sol kanat gibi oynayan Köhn falan var yani.
Zaten bir plan vardır mesela Torreira - Amrabat yapıyorsak bu sefer bekleri daha golcü ve hücumcu yapıp ekstra skor katkısı alınabilir ona göre bir sağ bek planlanır.

Mertens yedeğe gerilemeli bence, oraya sağlam biri alınmalı
İşin o kısmı da var. Orta sahayı Amrabat ve Torreira ile süpürsen Mertens'in bu sezon gibi kendini yırtmasına da gerek kalmaz. Hem daha diri kalır, skor katkısı artabilir. Hem oraya yine skorer bir başka oyuncu alabilirsin.

Cenk Ergün zamanı Ndiaye'yi 16'ya satmamış mıydık yoksa seçimden sonra o da gitmiş miydi.

bu transfer dönemi acaba hangi polonyali topcuyu almayacagiz

Haluk Yürekli: "Erden Timur salı günü kulüple bağlantısı olmayan bir yerde basın toplantısı yapıp veda edecek."

Ambrabatı izledim sürekli geri dönüyor , okan hocanın isteyecegini sanmıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt