Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nedense hiç ısınamadığım bir sistem 3 stoper + 2 bek oynayınca aşırı defansif oluyor gibi gerçi bizde bek yerine normal açık oyuncuları oynadığı için o kadar defansif olmuyor. Yine de çok ön yargılı değilim skriniar iyi topçu o sistemde iş yapabilir
Kaan davson apokerim üçlüsünü düşünelim kaanı sahte bek gibi kullanıp stopere çekiyor davinsonu ön libero gibi kullanıyor apokerimi pasör stoper olarak kullanıyor. Bizim dizilişimiz asla 5 li değil zaten. 3-2-4-1 yani guardiolanın 2-3 sene uyguladığı taktik. Hoca maç içinde 4 lü ve 3 lüyü sentezleyerek oynatıyor. Hocaya güvenelim en doğrusunu o biliyor.

skriniar esas cikisini sampdoria’da 4’lude sol stoper olarak yapti. illa 3’lu stoperi diye bir sey yok.

bu yaz turnuvada da 4’lu defansin sol stoperiydi.

davide calabria jelertin italya şubesi ve olmuşu. Bize sizelı fark yaratacak adam lazım.

Selam

0760d2dc-0195-4f7b-803f-10bc5eed20dd.webp

3lüyü oynayabilecek bek kalitesine sahip değiliz 3lüye takılı kalırsak her maç 2-3 yemeye hazır olun.

Aslında fenerin kaybedecek bir şeyi yok. Bu ligde hücum yapacaksın. Fark ha 8 olmuş ha 18
Ismail Fred
Sağ kanat Talisca Tadic
Ceko
Ben olsam sağ kanat da alırım.
Tek sorunları Mourinho 😁
Okadar duragan bir 11 ki isim isim yazmayla hucum oynansaydi zaten herkes yasli moruk isimli adamlarla basariya ulasirdi

Nzonzi Seri Lemina Falcao Babel filan ne kadroumuz vardi kacinci oldu

Takim butunlugu atletizm degisik hucum oyunculari sifre budur

Mesela bizde yunusun alternatifi yok Kerem oynadiginda kitlenebiliyorduk barisda keremde dikine allah ne verdiyse giden adamlar

Yunus oyun sikistimi bir dripling iki adam eksiltme bir araya pas veya sut olayi cozuyor
Hucum oyuncularin ne kadar cesitliyse okadar kolay hucum edersin bu yuzden mikautadze bu kadar onemli oyuncu yunustan sonra tahmin edilemeyen bir baska oyuncu eklemek olayi tamamen degistirir leblebi gibi gol atarsin

Vallah atkadaşlar Taliscadan bağımsız yszıyorum şimdi verdiğiniz tepkilerden dolayı

sizin çoğunuza kalsa

mertensmi şimanskimi

şimanski derdiniz

icardimi en nesrimi

en nesri derdiniz

ki bende icardide net soğukdum geldiğinde ki sakatlık, özel hayatı filan bakınca mantıklıydı

ama işte tamda böyle adamlar X factor oluyor ligde

ha keşke her transfer davinson, osimhen gibi NETOĞLUNET olsa gram soru işareti barındırmayan

X faktör topçular dikkatinizi çekerim genelde kalitesi tartışılmayacak topçular oluyor

aldığımız scout transferlerinin ne yazık ki tutma oranı 5de 1 iken

kaliteli topçuda 2de1 oluyor

ha genç topçuları rahatlıkla yolluyorsun ama çoğunun takıma kattığı değer mertensle icardinin 10da 1 bile değil

yani her gördüğünüz starı mesela dybalayı boklamayı kesin

adım gibi eminim okan hocaya sorun kesin dybala en çok istediğidir

mesela skriniarmı dansomu çğnuz danso diyorsunyz

açın türkiye avusturya maçını dansoyu izleyin herif ayaksızın sözlük anlamı

sırf genç diye istiyorsunuz ama skriniarın kalitesinin 10da1 yok herifde futbol zekasını saymıyorum bile

skriniar x faktor oluşturacak topçu

hepinize toplu yanıt olsun

talisca davarını bende istemiyorum zaten ama öyle boklanacak topçuda değil
çok maç çözer ne yazık ki
1-2 ay antremanada toparlar
mentalini bilemem ama o ayrı konu
akıl var da kullanan yok sn. masonum
hep dönemsel kitlesel ezberler var o şekilde ilerleniyor
takım vasat scout transferleriyle boktan sezon geçirince bu sefer tam tersi cicaldau morutan gibi heriflerin yanında barış gibi herifler de linçleniyor

Oyunu bir tik yukari cekeceksen zaaflarini kapatcaksin her rakip aponun arkasi maden diyor Skriniar denen adami almak bizi ileri goturmez yine apo sanchez oynar

Bize Sanchezin sol ayaklisi lazim o tip bir stoper bakin bulamiyorsaniz almayin paraya pula yazik

Mertensin bir tik ilerisi diye mikautadze istiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt