Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 32.270
- 9.387
- 2.688
Hadi transferler gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sokan hocamız ne istiyorsa onu oynatsın.sikrinar gelirse 3lü oynayacağız diye korkuyorum 3 stoperli sistemden nefret ediyorum
nedense hiç ısınamadığım bir sistem 3 stoper + 2 bek oynayınca aşırı defansif oluyor gibi gerçi bizde bek yerine normal açık oyuncuları oynadığı için o kadar defansif olmuyor. Yine de çok ön yargılı değilim skriniar iyi topçu o sistemde iş yapabilirNeden rtaş
Kaan davson apokerim üçlüsünü düşünelim kaanı sahte bek gibi kullanıp stopere çekiyor davinsonu ön libero gibi kullanıyor apokerimi pasör stoper olarak kullanıyor. Bizim dizilişimiz asla 5 li değil zaten. 3-2-4-1 yani guardiolanın 2-3 sene uyguladığı taktik. Hoca maç içinde 4 lü ve 3 lüyü sentezleyerek oynatıyor. Hocaya güvenelim en doğrusunu o biliyor.nedense hiç ısınamadığım bir sistem 3 stoper + 2 bek oynayınca aşırı defansif oluyor gibi gerçi bizde bek yerine normal açık oyuncuları oynadığı için o kadar defansif olmuyor. Yine de çok ön yargılı değilim skriniar iyi topçu o sistemde iş yapabilir
Okadar duragan bir 11 ki isim isim yazmayla hucum oynansaydi zaten herkes yasli moruk isimli adamlarla basariya ulasirdiAslında fenerin kaybedecek bir şeyi yok. Bu ligde hücum yapacaksın. Fark ha 8 olmuş ha 18
Ismail Fred
Sağ kanat Talisca Tadic
Ceko
Ben olsam sağ kanat da alırım.
Tek sorunları Mourinho![]()
Belli oldu. Daha 20-30 tane isim daha çıkacak yine
akıl var da kullanan yok sn. masonumVallah atkadaşlar Taliscadan bağımsız yszıyorum şimdi verdiğiniz tepkilerden dolayı
sizin çoğunuza kalsa
mertensmi şimanskimi
şimanski derdiniz
icardimi en nesrimi
en nesri derdiniz
ki bende icardide net soğukdum geldiğinde ki sakatlık, özel hayatı filan bakınca mantıklıydı
ama işte tamda böyle adamlar X factor oluyor ligde
ha keşke her transfer davinson, osimhen gibi NETOĞLUNET olsa gram soru işareti barındırmayan
X faktör topçular dikkatinizi çekerim genelde kalitesi tartışılmayacak topçular oluyor
aldığımız scout transferlerinin ne yazık ki tutma oranı 5de 1 iken
kaliteli topçuda 2de1 oluyor
ha genç topçuları rahatlıkla yolluyorsun ama çoğunun takıma kattığı değer mertensle icardinin 10da 1 bile değil
yani her gördüğünüz starı mesela dybalayı boklamayı kesin
adım gibi eminim okan hocaya sorun kesin dybala en çok istediğidir
mesela skriniarmı dansomu çğnuz danso diyorsunyz
açın türkiye avusturya maçını dansoyu izleyin herif ayaksızın sözlük anlamı
sırf genç diye istiyorsunuz ama skriniarın kalitesinin 10da1 yok herifde futbol zekasını saymıyorum bile
skriniar x faktor oluşturacak topçu
hepinize toplu yanıt olsun
talisca davarını bende istemiyorum zaten ama öyle boklanacak topçuda değil
çok maç çözer ne yazık ki
1-2 ay antremanada toparlar
mentalini bilemem ama o ayrı konu
T nöbeti çok zayıf ciddi hayal kırıklığı şuan.