Transfer Nöbeti #1 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imkanli. Galatasaray uc bes senede bir yeni 11 kurmuyor mu? Ve bu yeni 11'lerle ustuste sampiyonluklar yasamiyor mu? Galatasaray icin gecerli olan baska biri icin niye gecerli olmasin?

Daha önce yapılmışı yok. 25 yıldır ben bu işi aynı bugün olduğu gibi takip ederim. -yanlış anlamayın bunu-
Galatasaray; 2011-2017-2022'si dışında bunu yapabilen yok. Hepsi üstüne koyarak gelip bir şeyler başardı.
Daha önce olmamış bir şey için "kesin" yargıda bulunmak imkansız zira elimizde örneklem yok.
Galatasaray bır kıyam takımıdır nedir bu kıyam; topyekün şampiyonluğa odaklanır ve oyuncuları buna ikna eder. İnce bir ip değil halat ile çeker ve götürür süreci. Başarı geldikçe şımarma başlar ve başa döner.
Diğerlerinin bir kültürü ya da başarılı olma formülü yok olsa uygulamaya 50 kere koymuşlardı zira 300-400 milyon euro yakmaktan daha kolay olurdu.

Bana kalsa yarın indirir fırsat çıkarsa 28’inden sonra fırsatı alırım

Asıl fırsat böyle olur eksik mevki olmaz sonraki süreçte fırsat olursa olur olmazsa olmaz modunda takılırdık
Oglum ayın 17sinden önce hicbisey olmaz.bu yönetimden 2 hafta bisey beklemeyin

Guendouzi topcu filan değil bosuna yönetimi darlamayin .

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

defalarca söyledim gs için transfer dönemi açılmadı bile daha bunlar daha yaylana yaylana dolanıyor

ugarte kolpası birkaç gün götürdü 2-3 tane daha isim sallarlar son gün kimi çakarlarsa işte

çoğunuz mazoşistsiniz

şu hegamonyaya rağmen hala fbnin transferlerinden oyunundan tırsıp titriyorsunuz, fblilerin bu derece huni takıp dolanmalarını makul karşılamak gerekiyor gsliler bile böyleyse

allah akıl fikir versin
Cafer senin yorumlara saygı duyuyorum fakat bazen burada yazdığın allah akıl fikir versin gibi cümlelerin batmıyor değil. Tepki oluyor sen de tepki gösterenlere laf sokuyorsun.

Fb kimi alırsa oturup dandik bu diyelim madem.

Bizle ismi çıksa %70 kesim gelsin derdi burada Guendouzi için. Fb'de iş yapar yapmaz onların mallığı.

Berkan 2/10 falan la, maks 3/10 ne 5 i yav abartma gsli diye torpil geçmissin :asd:

Abi 5/10 denilince niye benim gözümde canlanan şey vasat işte. :asd:

Berkan 4-5/10
Kaan 5.5/10
Sara 6.5-7/10
Lemina ve Torreira 8/10 derim açıkçası

Rice, Valverde, Camavinga gibi isimler de işte 8.5-9-9.5/10 diye gider

Ye beğenen beğenir beğenmeyen de kazık der.fblilerin yarısı memnun değil transferden.onlar da mı futbol bilmiyo

Icardi fırsatı çıktığında tek kulvarda gidiyorduk Seferovic + Gomis vardı

Osimhen fırsatı çıktığında Icardi + Batshuayi vardı

Fırsat budur eksik mevkin olmaz önüne düşerse alırsın

Ama son gün fırsat çıksın , fiyat ucuzlar dersen kol gibi para girer ya da kazmanın birini sokarlar.
O transferler asla planlama sonucu değildi gardi menejerinin elinde icardi vardı ve %1 ihtimal denk geldi ve icardide istekliydi oldu.Öyle şans her zaman gelmiyor.Çok kötü yönetiliyor futbol şube olarak klüp.

Cafer senin yorumlara saygı duyuyorum fakat bazen burada yazdığın gibi allah akıl fikir versin gibi cümlelerin batmıyor değil. Tepki oluyor sen de tepki gösterenlere laf sokuyorsun.

Fb kimi alırsa oturup dandik bu diyelim madem.

Bizle ismi çıksa %70 kesim gelsin derdi burada Guendouzi için. Fb'de iş yapar yapmaz onların mallığı.
kral lafım genduzi iyi topçu diyenlere değil ki, bence de iyi topçu almamalarını isterdim

ama tek transfer yaptılar diye öldük bittik demek mantıklı mı allah aşkına, fbnin her galibiyetinde, her transferinde dünya başına yıkılıyor milletin sıradan oyuncu alsalar bile messi görülüyor serzenişim bundan

bunların 5 puan önlerindeyken şampiyonluk gitti mi konusuna %70 evet oyu verildi, bu mental kırılganlık çok saçma geliyor

Benim 2024 psg perfromansini izlediğim ugarte bize cuk oturur.insallah gelir.o olmazsa ederson iyidir

Daha önce yapılmışı yok. 25 yıldır ben bu işi aynı bugün olduğu gibi takip ederim. -yanlış anlamayın bunu-
Galatasaray; 2011-2017-2022'si dışında bunu yapabilen yok. Hepsi üstüne koyarak gelip bir şeyler başardı.
Daha önce olmamış bir şey için "kesin" yargıda bulunmak imkansız zira elimizde örneklem yok.
Galatasaray bır kıyam takımıdır nedir bu kıyam; topyekün şampiyonluğa odaklanır ve oyuncuları buna ikna eder. İnce bir ip değil halat ile çeker ve götürür süreci. Başarı geldikçe şımarma başlar ve başa döner.
Diğerlerinin bir kültürü ya da başarılı olma formülü yok olsa uygulamaya 50 kere koymuşlardı zira 300-400 milyon euro yakmaktan daha kolay olurdu.
Hocam ben bugun 52. yasima girdim. Ne zaman bu benim basima gelmez ben asla yapmam etmem dediysem hep basima da geldi, ettim de yaptim da. Bu asiri guveniniz olmadik bir anda patlar, uzulursunuz. Once tedbir sonra tevekkul.

28ine kadar brugge beklicez ben bunu anlıyorum.

Abi 5/10 denilince niye benim gözümde canlanan şey vasat işte. :asd:

Berkan 4-5/10
Kaan 5.5/10
Sara 6.5-7/10
Lemina ve Torreira 8/10 derim açıkçası

Rice, Valverde, Camavinga gibi isimler de işte 8.5-9-9.5/10 diye gider
Vasat orta demek rtaş berkan orta değil o isim sara :asd:
Berkan maks 3/10 , Sara 5/10 Kaan 0/10 , Lem ve torreira 9/10

Yönetime bir etkim olsa orta sahaya Lens'ten Mamadou Sangare'yi aldırırdım. Bize çok uyacak bir oyuncu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt