Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni açılan transfer nöbetlerinde ilk 2 sayfayı direkt geçip 3-4'ten başlıyorum. İlk sayfalara "ilk sayfa" yazan renktaşların mesajlarını hiç görmüyorum. Herkes benim gibi yapmıyordur inşallah o mesajların boşa gitmesini istemem.

5 milyon € gibi bir paraya Evander denebilir bence. Hatta kiralık + opisyon ile bu risk en aza indirilir ama herkes bizim gibi enayi değil ucuza adamını kiralatıp birde uygun opsiyon eklesin.

1 milyon € kiralama + 5 milyon € opsiyon güzel olur. Adam zaten kafaya koymuş ayrılığı. Takımı ile bir şekilde anlaşabiliriz.

sergi oliveira

2018-- 4 gol 3 asist

2019 --5 gol 2 asist

2020 ---5 gol 7 asist (1 penaltı)

2021 --20 gol 7 asist (11i penaltı)

2022 ---8 gol 2 asist (2 si penaltı)

kariyeri boyunca 63 gol 31 asist yapmıs bi adam nasıl skorer bi ortasaha olmuyo ?onu da anlamadım.gayet ofansif katkı vermiş

okan hoca'nin morutan'i dün 10 numarada oynatmasi o bölgeye transferin gecikecegi anlamina geliyor olabilir. büyük ihtimal tüm transfer sezonu 10 numara bekleyecegiz gibi.

Tahminim transfer sezonu su sekilde seyir eder;

10 Numara > Transfer sezonu bitene kadar
6 Numara > Ilk maca yetistirilir
Forvet > Gomis var diye firsat transfer arayip bekletecekler
Stoper > Iyi kötü Emin var, Lyundiama satisi bekleyebilirler. Iyi bir stoper alinacak
Kanat> Transfer sezonu bitene kadar
Orta saha rotasyon > Transfer sezonu bitene kadar

Ilk mac'a büyük ihtimal böyle cikariz
Muslera
Dubois Nelsson Bardakci PVA
Oliviera Cicialdau(Berkan)
Yunus Morutan Kerem
Seferovic

sergi oliveira

2018-- 4 gol 3 asist

2019 --5 gol 2 asist

2020 ---5 gol 7 asist (1 penaltı)

2021 --20 gol 7 asist (11i penaltı)

2022 ---8 gol 2 asist (2 si penaltı)

kariyeri boyunca 63 gol 31 asist yapmıs bi adam nasıl skorer bi ortasaha olmuyo ?onu da anlamadım.gayet ofansif katkı vermiş
2021de 20 gol mu atmis beybim. Yanlis mi goruyorum? Bizde 25 gol atan forvet kral oluyor adam orta saha.

Genelde şöyle oluyor; önce transfermarkt piyasa değerine bakıyoruz, yüksek rakamlar yazıyor, güzel. Sonra adı kimlerle anılmış ona bakıyoruz, eğer büyük kulüplerle anılmışsa bir tik de ona atıyoruz, devam. Youtube'dan birkaç video ve sonrasında twitter'dan güvenilir bazı yorumlar referans oluyor. Tabi herkes için değil ama çoğu kişi için böyle oluyor. Diğer oyuncularla uyum falan kimsenin umrunda olmuyor. Mesela bence de uyumlu bir ikili olmazlar ama gelsin diye heyecanlanıyorum. :D
Onemli olan bu kisim ama. Transfermarkt degeri yuksek diye bir oyuncuyu istemek bana gore dogru bir bakis acisi degil.

Transferler yapilinca herkes mutlu oluyor ama oyuncuyu degerlendiren yok, orta saha kurgusundan bahseden yok, beraber oynayacagi oyuncu ile uyumu nasil olur bunu yorumlayan yok. Piyasa degeri yuksek Nzonzi geldi agir oyuncu dediler. Piyasa degeri yuksek Seri geldi kosamayan afrika’li dediler. Piyasa degeri yuksek Pjanic geldi hic bir sey oynamadan gitti. Pjanic-Josef ikilisi ayni mevkide oynayan iki farkli profil, bu yuzden bjk orta sahadaki duzeni tam oturtamadi. Ayni sorunu biz de Seri-Nzonzi-Lemina orta sahasi ile yasadik.

Grillitsch iyi topcu olabilir, ben hic izlemedim ama oyuncuyu inceledigimde ayni Oliveira gibi temposu dusuk oldugunu gordum. Iki temposu dusuk orta saha ile oynamanin dezavantajlari var. 6’ya Grillitsch’i ve sol icte Oliveira’yi dusunuyorsan o zaman sag ice atletik ve dribblingci bir 8 almamiz lazim. Boyle bir orta saha kurgusu olursa iyi bir futbol ortaya cikabilir ama sezon ortasinda taraftarda keske skorer bir orta saha alsaydik dusuncesi olacak bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt