Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.284
- 70.561
- 4.918
Dransfer istiyorum dransfeeeeer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pareira gelirse forumdan iki kişiye forma alırım.Matheus Pereira tipi birisi gelmeli
Yani banaPareira gelirse forumdan iki kişiye forma alırım.
Artık gelme şansı kalmadı en son hakandı sanırım gedson gelirse forma alacaktı herif önce rizeye kiralık sonra tjkya gitti.Pareira gelirse forumdan iki kişiye forma alırım.
Alalım diyenler vardı
2021de 20 gol mu atmis beybim. Yanlis mi goruyorum? Bizde 25 gol atan forvet kral oluyor adam orta saha.sergi oliveira
2018-- 4 gol 3 asist
2019 --5 gol 2 asist
2020 ---5 gol 7 asist (1 penaltı)
2021 --20 gol 7 asist (11i penaltı)
2022 ---8 gol 2 asist (2 si penaltı)
kariyeri boyunca 63 gol 31 asist yapmıs bi adam nasıl skorer bi ortasaha olmuyo ?onu da anlamadım.gayet ofansif katkı vermiş
Alalım diyenler vardı
Onemli olan bu kisim ama. Transfermarkt degeri yuksek diye bir oyuncuyu istemek bana gore dogru bir bakis acisi degil.Genelde şöyle oluyor; önce transfermarkt piyasa değerine bakıyoruz, yüksek rakamlar yazıyor, güzel. Sonra adı kimlerle anılmış ona bakıyoruz, eğer büyük kulüplerle anılmışsa bir tik de ona atıyoruz, devam. Youtube'dan birkaç video ve sonrasında twitter'dan güvenilir bazı yorumlar referans oluyor. Tabi herkes için değil ama çoğu kişi için böyle oluyor. Diğer oyuncularla uyum falan kimsenin umrunda olmuyor. Mesela bence de uyumlu bir ikili olmazlar ama gelsin diye heyecanlanıyorum.![]()