GSCimbom
Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv
Emrah Yıldırım

Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv Sayfa 331

Emrah Yıldırım ·

Cevap
9,6K
Okunma
541,8K
Sayfa
331/479
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mevcut 11im

---------------okan-----------

dubois-----nellson-----emin------anholt

yunus-----baran----sergio--------kerem

--------------hamza-------------------

--------------eren aydın---------

1658534275514.webp
1658534291940.webp

mertan

kocaelispora getmiş

inş bundan 7-8 sene sonra şimdiki gencoları da bu şekil yad etmeyiz

Ali Akman bence Agüero'nun veliahti biz santraforsuz takilirken ve Bursa bonservis kazanmaya calisiyorken almamiz lazimdi cok cok iyiydu Bursa'da. Sonrasinda izlemedim

Ekli dosyayı görüntüle 169599Ekli dosyayı görüntüle 169601

mertan

kocaelispora getmiş

inş bundan 7-8 sene sonra şimdiki gencoları da bu şekil yad etmeyiz
Bir de benim unutamadığım Cem Sultan diye balon bi wonderkid vardı. Sanırım Servet Çetin dövmüştü çocuğu o da Kayseri'ye gitmişti falan... :crushed:

Herkes ağlıyordu arkasından kaçan balık fasa fiso... Daha sonra bir daha adını bile duymadık.

Cem Sultan - Oyuncu profili

1304688790-2.jpg

resized_3a09e-e062a0fecem.jpg

Matheus Pereira icin Botafogo yonetimi aciklama yapmis almak istiyoruz oyuncu da bize gelmeyi istiyor ama kulubu asla satmayi dusunmuyor evrende o oyuncuyu alacak para yok demis

Matheus Pereira yangin yapip ya beni yollayin ya da ben sahada gezeyim demeli. Biz de araya girip Araplari kafalamaliyiz ansizin kendisini Cim Bom'da bulmali

Gerçeklik payı var mı bilmiyorum ama floodun 20'den itibaren olan kısmı rahatsız edici.

Oyuncuyu 8 veya 10 olarak herhangi bir kalıba sokmak zor açıkcası oyuncu da pek sınırlandırılmayı sevmiyor serbestlik gezginlik istiyor sahanın. Isı haritasına bakarsanız zaten epey gezdiğini rahat görürsünüz. 6 numara net bir kesici olmalı Oliveira - Evander varken bence.

Paşamız konfor arıyormuş. İstediğim gibi oynarım diyormuş. Ondan 5 büyük lig yapamamış. İki maç umursamazlık yapsın, kötü oynasın taraftar buna verir konforu. Verdiğimiz parayla da kalırız. Sonra Kasımpaşa'ya 250.000'e gider. Bence de tatsız eğer yazılanlar doğru ise. Teması bol olan lig ayrıca burası. Orada da handikapları varmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri