Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav zahanın ne olduğunu bilmeden nasıl verim alacaksın adamdan.. adam senelerce kendine oynayan 3. bölgede topu aldığında rakip oyuncuyu karşısına alan bir adam. çizgiye iner içe kat eder şut atar adam bu.. deli gibi adam kovalamaz.. sen bu adama topu verecen bırakacan.. al gülüm ver gülüme bu adamın kafası çalışmaz..

Kanka bunu hiç umursamıyorum aslında, ama sahada takım görmemek çok kırdı beni. Üstüne yapılan açıklamalar, ne oluyoruz dedim. Okan hoca ne yaptığını bilmiyor, nasıl bu hale geldi aklım almıyor
Knk ben laftan yılarım. En ufak olayda bu maçı hatırlatırlar az da olsa sinir uçlarıyla oynarlar. Bir de 2 sene şamp olmuş takım olarak 5 yedik.

Hoca keşke hiç konuşmadan evine gitseydi, en azından buradan bi dönüşün umudu olurdu

Açıklamaları hiç beğenmedim, ziyech ve zahadan performans alamazsın artık

2 (2).webp

Bugünden sonra en büyük Zahacıyım!!!

Gidersen şerefsizsin!

Utanmaz herif sorumluluğunu alamadığın işin patronluğunu yapma, oyuncu satmak ne demek, saha kötü, zaha kötü, herşey kötü bir sen iyisin. Rezilliğini de alıp git
Aaa öyle deme. Lafa sorumlusu benim diye başladı. Sonrasına ana avrat düz gitti herkese orası başka.

Dayı dursuna kızıyonuzda

hocanız okan

görüyorsunuz bi dedigi bi dedigini tutmuyor

dursun ne yapsın kendini delilige vurup 50 kere sampiyonluk kutladı adam olacakları görüp

İsmail Kartal bi halta yaramayan kruniç e bile bakın gördünüz mü gerçek kruniçi dediğinde dalga geçiyorduk

Bizdeki hoca bitmiş maçta son 10 dk oyuna giren oyuncusunu eleştiriyor yeminle daha komik bir durum bu !

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha dandik günlere hazır olun beyler , alışmaya çalışın yoksa sinir hastası olursunuz , bu sene Erdeni bıraktırıp doğrudan ranta yöneldiler takım kimsenin umrunda değil, yönetim bıyık altından güler tüm sorumluluk hocaya yüklenirse , hoca suçsuz değil ama yönetim bile isteye sezonu sattı

böyle devam ederse futbolcuların kaçacağını daha önce belirtmiştim. Erden Timurun ayrılması ile çorap söküğü gibi olacağı belliydi.. elindekileri tutamazsın kaçar gider bunlar.. bunları bir arada tutan başarı..

Hoca 2 senede oluşturduğu krediyi 2 saatte sildi resmen.
Çok farklı mağlubiyetlerimiz oldu ama böyle skandal maç sonu açıklamaları hatırlamıyorum.
Takımın altına dinamit koydu ya.
Bugün kovulsa bu çapsız yönetime bile bir şey diyemem.

Knk ben laftan yılarım. En ufak olayda bu maçı hatırlatırlar az da olsa sinir uçlarıyla oynarlar. Bir de 2 sene şamp olmuş takım olarak 5 yedik.
Bjk taraftarı ne derse haklı yahu, ezildik yani. Varlık gösteremedik, böyle aciz Galatasaray izlemek kırdı beni, aynı Fb maçı gibi sezon sonundaki. Nasıl olacak ama bir şekilde toparlanmak gerek, yoksa sezon direkt boşa gidecek gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt