Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım ile taraftarın alakası yok. Bjk takım olarak alkışladı bizi biz de karşılık verdik.Herifler dakikalarca Ali Sami Yene küfür etti ve bu okan bejekeyi alkışlattı mı gerçekten izlemediğim için bilmiyorum söyler misiniz
Sadece Ali Sami Yen e değil,adamlar GALATASARAY a küfür ediyor GALATASARAY a inşAllah alkışlatmamıştır...Herifler dakikalarca Ali Sami Yene küfür etti ve bu okan bejekeyi alkışlattı mı gerçekten izlemediğim için bilmiyorum söyler misiniz
Knk ben laftan yılarım. En ufak olayda bu maçı hatırlatırlar az da olsa sinir uçlarıyla oynarlar. Bir de 2 sene şamp olmuş takım olarak 5 yedik.Kanka bunu hiç umursamıyorum aslında, ama sahada takım görmemek çok kırdı beni. Üstüne yapılan açıklamalar, ne oluyoruz dedim. Okan hoca ne yaptığını bilmiyor, nasıl bu hale geldi aklım almıyor
o golüde atamadı yaBugün ziyechin şutu colleye çarpmayıp gol olsa oyunda yapmadıklarını görmeyip gol üzerinden değerlendirip takımı ziyech üstüns yapacaktı uzaktan gol atamayınca gitsine döndü olay
Biz bitmişiz
Aaa öyle deme. Lafa sorumlusu benim diye başladı. Sonrasına ana avrat düz gitti herkese orası başka.Utanmaz herif sorumluluğunu alamadığın işin patronluğunu yapma, oyuncu satmak ne demek, saha kötü, zaha kötü, herşey kötü bir sen iyisin. Rezilliğini de alıp git
Bile dediniz karizmatik oldunuzo golüde atamadı ya
kerem bile atardı onu
Bjk taraftarı ne derse haklı yahu, ezildik yani. Varlık gösteremedik, böyle aciz Galatasaray izlemek kırdı beni, aynı Fb maçı gibi sezon sonundaki. Nasıl olacak ama bir şekilde toparlanmak gerek, yoksa sezon direkt boşa gidecek gibi duruyor.Knk ben laftan yılarım. En ufak olayda bu maçı hatırlatırlar az da olsa sinir uçlarıyla oynarlar. Bir de 2 sene şamp olmuş takım olarak 5 yedik.