Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.318
- 58.485
- 3.383
Hep 2 sene sampiyon olduktan sonra gotu basi dagitiyoruz zaten hic sasirmiyorum bu olanlaraBu akşam hocanın açıklamaları sebebiyle o akşamdan çok daha kalitesiz bir hal aldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep 2 sene sampiyon olduktan sonra gotu basi dagitiyoruz zaten hic sasirmiyorum bu olanlaraBu akşam hocanın açıklamaları sebebiyle o akşamdan çok daha kalitesiz bir hal aldı.
Böyle bakarsak biz her maça nasılsa yeneriz diye çıkıyoruz. Çoğu zaman tırt takımları yendiğimiz için de mevzu olmuyor gibi.Dusuncem yoktur
Bjk tribunuyle yonetimiyle hocasiyla takimiyla maca hazirlanmis
Biz fb maci gibi nasilsa yeneriz ya diye cikmisiz
Sonuc da belli
Abi bu takımın kurtarıcısı Fatih terim olur bana kızacaklar belki ama delidir doludur ama adam gibi adamdır bence Abdülrahim Albayrak’ta gelmeli göreve aile ortamını az da olsa sağlar
Mustafa muhammetMuhammet kim ya
Valla Oğuz konusunda çok defa dedim 100-150-200 sayısını bile hatırlamıyorum 5'de 6'da verir alırdım hep söyledim yazılarım duruyordur değecek bir oyuncuydu hatta 1. kamp döneminde takımla antrenmana çıkarırdım.Hocanın her yaptığını haklı görmeye son ver derim.
Çok zorlayarak her şeyi onun lehine yoruyorsun çünkü.
Çıkıp 5 tane kanat var, istemiyorum diyorsa ve o gün burada Oğuz’a 6 verilir mi ya diyorsanız şimdi gelip bunları yazmayın bu forumda
Tutturamiyoruz değil rdas. Ülke genelinde konuşuyorum belki ama sorun sabır. Bak Dortmund Nuri‘ye güven verdi. Belkide 1-2 yıl biraz geri adım atacaklar belkide hemen tutacak ama adama güvenecekler. Sabır tanıyacaklar. Terzic de de aynısı yapıldı mesela. Herifler sabırlı. Bir şeyler yapıyorlar. Planlari var. O plana sadık kalmak var. Ülkemizde böyle bir şey yok maalesef. Tekrar futbola dönelim getir bakayım hiç bir başarısı olmayan bir hocayı yeni yapılanmaya gitsin. 2 ay sonra liderlikten 10 puan uzaklaştırsa sutlanmazsa serefsizimTutturamıyoruz bir türlü teknik ekip olayını tam tuttu derken egoların savaşı oluyor her seferinde bi söz bar ya hani Galatasaray da başarı cezasız kalmaz diye her 2 senede bir bunu yaşıyoruz
Adam tempolu yav yapma etme.Sara felan boş iş, tempolu 8 numara lazım bu adam bize uygun profil değil kerem demirbayın üst modeli işte Hala sol bek 8 no eksiklerimiz kol gibi duruyor
Cevirme ne
Aradığımız 8 değil reis ndiaye lazımdı bizeAdam tempolu yav yapma etme.
Okan Buruk döneminde yapılan toplam transfer sayısı kaç biliyor musun?Valla Oğuz konusunda çok defa dedim 100-150-200 sayısını bile hatırlamıyorum 5'de 6'da verir alırdım hep söyledim yazılarım duruyordur değecek bir oyuncuydu hatta 1. kamp döneminde takımla antrenmana çıkarırdım.
Çünkü oynadığımız oyun yapısı efor istiyor hareket istiyor bizde bir tek Barış sağ çizgide oynayabiliyor o oynamadığı zamanda Rashica'dan beri hep sorun yaşadık yaşıyoruz tam anlamıyla çizgi oyuncumuz yok Barış olmayınca direk defolar başlıyor.
Mevcut sistemi hoca değiştirmeyecek Icardi yerine forvette 2 metrelik Onuachu gelse yine pres futbolunu oynardı o yüzden ona göre oyuncu almak daha doğru olacak.
Olmaz, teknik ekibi de iyi degil. Kesinlikle istemem. Zaten okan hoca daha gönderilmez. Üst üste kötü sonuclar alinca koltugu sallanir. Anlik öyle bi durum yok, bugünkü mactan sonra adami atmazlar.Abi Şuan Fatih hoca gelse bizi şampiyon yapabilir bu saatten sonra kim gelse patlar sıkıntı orada
Yav durun bi beah, herkesi sattiniz bi mac sonrasi. Sezon sonu mekanda yine mikrofona sarkilarini söyler.Icardi bitik iyi teklif gelirse satilmali
murat saylak ne yaptı amirimOkan Buruk döneminde yapılan toplam transfer sayısı kaç biliyor musun?
Okan’ın böyle her dediği doğruysa 5 tane kanat var Oğuz’a gerek yok lafının üzerinden de çevirmeyeceksin dolmuş falan diye.
Silah zoruyla söyletmiyorlar o lafları.
Barış premier den gelmiştiUlan bundan daha kötü ne olabilir diyorsun. 2 saat sonra 20 milyon verdikleri 2. lig topçusu iniyor uçaktan kurtarıcı olarak. Taraftarı olmasak eğlenceli kulübüz aslında
Bizden alacağı parayla Brezilya'da yaşayacağı villa'yı düşünüyordur.Ulan sara ucakda maci kesin izlemistir, herif ne düsünüyordur simdi