Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dusuncem yoktur

Bjk tribunuyle yonetimiyle hocasiyla takimiyla maca hazirlanmis

Biz fb maci gibi nasilsa yeneriz ya diye cikmisiz

Sonuc da belli
Böyle bakarsak biz her maça nasılsa yeneriz diye çıkıyoruz. Çoğu zaman tırt takımları yendiğimiz için de mevzu olmuyor gibi.

Hocanın her yaptığını haklı görmeye son ver derim.

Çok zorlayarak her şeyi onun lehine yoruyorsun çünkü.

Çıkıp 5 tane kanat var, istemiyorum diyorsa ve o gün burada Oğuz’a 6 verilir mi ya diyorsanız şimdi gelip bunları yazmayın bu forumda
Valla Oğuz konusunda çok defa dedim 100-150-200 sayısını bile hatırlamıyorum 5'de 6'da verir alırdım hep söyledim yazılarım duruyordur değecek bir oyuncuydu hatta 1. kamp döneminde takımla antrenmana çıkarırdım.

Çünkü oynadığımız oyun yapısı efor istiyor hareket istiyor bizde bir tek Barış sağ çizgide oynayabiliyor o oynamadığı zamanda Rashica'dan beri hep sorun yaşadık yaşıyoruz tam anlamıyla çizgi oyuncumuz yok Barış olmayınca direk defolar başlıyor.

Mevcut sistemi hoca değiştirmeyecek Icardi yerine forvette 2 metrelik Onuachu gelse yine pres futbolunu oynardı o yüzden ona göre oyuncu almak daha doğru olacak.

Ulan bundan daha kötü ne olabilir diyorsun. 2 saat sonra 20 milyon verdikleri 2. lig topçusu iniyor uçaktan kurtarıcı olarak. Taraftarı olmasak eğlenceli kulübüz aslında

Heriflerin kadrosu bizden iyi olduğu için yenmedi bizi,
bizim takımın laubaliliğinden, hocanın saçmalamasından yendiler, ilk yarıda sıfır pozisyon bulup bir gol attılar,
ikinci yarı aynı laubalilik devam edince ikinci gol,
sonunda hoca fantezi yapıp orta sahayı boş bırakınca da film koptu.
Bjk’de bir halt olmadığını da ileriki haftalarda göreceğiz

Tutturamıyoruz bir türlü teknik ekip olayını tam tuttu derken egoların savaşı oluyor her seferinde bi söz bar ya hani Galatasaray da başarı cezasız kalmaz diye her 2 senede bir bunu yaşıyoruz
Tutturamiyoruz değil rdas. Ülke genelinde konuşuyorum belki ama sorun sabır. Bak Dortmund Nuri‘ye güven verdi. Belkide 1-2 yıl biraz geri adım atacaklar belkide hemen tutacak ama adama güvenecekler. Sabır tanıyacaklar. Terzic de de aynısı yapıldı mesela. Herifler sabırlı. Bir şeyler yapıyorlar. Planlari var. O plana sadık kalmak var. Ülkemizde böyle bir şey yok maalesef. Tekrar futbola dönelim getir bakayım hiç bir başarısı olmayan bir hocayı yeni yapılanmaya gitsin. 2 ay sonra liderlikten 10 puan uzaklaştırsa sutlanmazsa serefsizim

Valla Oğuz konusunda çok defa dedim 100-150-200 sayısını bile hatırlamıyorum 5'de 6'da verir alırdım hep söyledim yazılarım duruyordur değecek bir oyuncuydu hatta 1. kamp döneminde takımla antrenmana çıkarırdım.

Çünkü oynadığımız oyun yapısı efor istiyor hareket istiyor bizde bir tek Barış sağ çizgide oynayabiliyor o oynamadığı zamanda Rashica'dan beri hep sorun yaşadık yaşıyoruz tam anlamıyla çizgi oyuncumuz yok Barış olmayınca direk defolar başlıyor.

Mevcut sistemi hoca değiştirmeyecek Icardi yerine forvette 2 metrelik Onuachu gelse yine pres futbolunu oynardı o yüzden ona göre oyuncu almak daha doğru olacak.
Okan Buruk döneminde yapılan toplam transfer sayısı kaç biliyor musun?

Okan’ın böyle her dediği doğruysa 5 tane kanat var Oğuz’a gerek yok lafının üzerinden de çevirmeyeceksin dolmuş falan diye.

Silah zoruyla söyletmiyorlar o lafları.

Abi Şuan Fatih hoca gelse bizi şampiyon yapabilir bu saatten sonra kim gelse patlar sıkıntı orada
Olmaz, teknik ekibi de iyi degil. Kesinlikle istemem. Zaten okan hoca daha gönderilmez. Üst üste kötü sonuclar alinca koltugu sallanir. Anlik öyle bi durum yok, bugünkü mactan sonra adami atmazlar.

Okan Buruk döneminde yapılan toplam transfer sayısı kaç biliyor musun?

Okan’ın böyle her dediği doğruysa 5 tane kanat var Oğuz’a gerek yok lafının üzerinden de çevirmeyeceksin dolmuş falan diye.

Silah zoruyla söyletmiyorlar o lafları.
murat saylak ne yaptı amirim

Yapacak bişey yok ne kadar konuşsanız da herşey olacağına varır yatın uyuyun. Sene sonu ak göt kara göt kim belli olacak. Ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum her türlü şeye rağmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt