Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 senedir sampiyon yapan hocani bi mactan sonra kovacak misiniz cidden? Abartmayalim. Her sene lig basina kotu basliyoruz zaten. Takim duzelecek form tutacak. Ders cikarmamiz gerekiyor.

2 sene rekorlar kırarak şampiyon olunurken oyuncular, yenilince sadece hoca böyle bir dünya yok. Bu iş ekip işi dünkü maçta hoca ciddi bir kredi kaybetmiştir, ciddi hatalar yapmıştır. Ama sadece o değil oyuncularda kredi kaybetmiştir. Dünkü maçta ilk defa hocanın forma adaleti konusunda hatalı olduğunu düşünüyorum, bir diğer konuda oyuncularda bir doymuşluk ve isteksizlik gördüm. Bu büyük tokadın hoca ve takımı kendisine getirmesini umuyorum.
Yönetime geldiğimizde iletişim hataları devam ediyor, transferle alakalı bir olaydan ziyade takımla ilgilenmeme gibi bir durum var. Takımda bazı oyuncularda olan o kibirlenme durumu yönetimde arşa çıkmış görünüyor. Yanlıştan dönmeliler diyeceğim ama bu konuda da bir gelişme göstermiyorlar. Sara geldi İstanbul'a ama hala açıklama yok mesela?

geçenlerde de yazdım. dursun'un bu külübün başkanı olmasının amacı ne ise, derhal karşılığını verin gitsin.

florya'dan rant mı, ihaleyi birine paslamak mı, adada sonsuz şarap içme hakkı mı? vallahi fatura etsin kulübe, 10 milyon euro mu, 20 milyon euro mu ne kadar tutuyorsa kendisine düşen pay, transfer yapmış gibi kendisine verelim ve bir an önce, DERHAL gitsin bu kulüpten.

mbappe mi gelsin, dursun mu gitsin?

dursun gitsin.

Dünki maçtan daha çok koyan şey de yalı çocuğu denen ….. evladının amacına ulaşmış olması maalesef. Önce Erden Timur’u yedi (ki en büyük hedefi buydu) şimdi de oluşan kaostan Okan Hoca’nın altı oyuluyor. Bu ikisi gittiği anda G.saray’ın gardının düşeceğini biliyordu. Dursun’un elinde 2 senede oyuncak olur bu kulüp.

Onunla ne alakası var kendi içimizde yedik demeyin boşuna. Bunu yapanlar dolaylı olarak ona hizmet eden satılık maşalar. Dursun da dahil. Saha içinde yıkamadı bizi ama saha dışında yıkacak maalesef. Buna izin vermeyecek adam gibi bir başkan olmalıydı başımızda.

Süper kupayı s. edin kazanılır kaybedilir çok dert değil. Biz önümüzdeki yılları kaybediyoruz. Bir şerefsize boyun eğmemeliydik.

Yanlız bu görüntü de Terim‘in „özeleştiri“ yaptığı nadir anlardan biri ayrıca tam olarak laf sokup sokmadigi konusunda da pek emin değilim :asd:
Öfkeden mıdır nedir bilmiyorum da insanlar geçmişi nasıl böyle hatırlıyor şaşırıp kalıyorum. Ftye en çok kizilan mevzu buydu zaten geçmişte

En acilinden sol bek ve alınabilecek durumdaysa İlkay.
Ki bunlar bile yeterli değil. Düşüşte olan ve Okan hocanın taktığı bir çok isim mevcut. Bunlardan bu sene verim almak zor.
120 yıllık camia Kerem efendinin tripleri ile Icardinin aşk hayatının belirsizliği ile uğraşmamalı. Ki bunlara ilaveten bir sürü oyuncu var performans göstermeyen.

Bu sohbeti yaptığımıza göre gayet düzgün fikrini beyan edebiliyorsun demektir. Ben sana gelip beni nasıl şikayet edersin gibi bir tavır takınmadım. Dün yazdığım mesajımı editleyen arkadaşlara siz benim mesajımı nasıl editlersiniz diye bir hesapta sormadığıma göre problem görünmüyor. Bir yere varamayacağımıza göre bu kadar sohbet etmek yeter.

Öyle olsun ne diyeyim. Umarım biz küfür ettiğimizde de alacağımız maksimum ceza mesajımızın editlenmesi olur bundan sonra. İyi günler.

Şampiyonlar ligi play off turunu geçip katılım hakkı kazanırsak ekstra transfer anca o zaman gerçekleşir
Aksi taktirde ekstra bir hamle yapacak gücümüzün olduğunu sanmıyorum

2 senedir sampiyon yapan hocani bi mactan sonra kovacak misiniz cidden? Abartmayalim. Her sene lig basina kotu basliyoruz zaten. Takim duzelecek form tutacak. Ders cikarmamiz gerekiyor.
2 senedir düzgün futbol oynattığı yok. Mertens İcardi barış şapkadan tavşan çıkarsın diye bekliyor. Tüm final niteliğinde ki maçları kaybetmiş.

Ayrıca biz fener miyiz ki 99 puan aldık, rekor kırdık diye sevinelim!

Fenerlileşme zihniyeti bu.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 sene rekorlar kırarak şampiyon olunurken oyuncular, yenilince sadece hoca böyle bir dünya yok. Bu iş ekip işi dünkü maçta hoca ciddi bir kredi kaybetmiştir, ciddi hatalar yapmıştır. Ama sadece o değil oyuncularda kredi kaybetmiştir. Dünkü maçta ilk defa hocanın forma adaleti konusunda hatalı olduğunu düşünüyorum, bir diğer konuda oyuncularda bir doymuşluk ve isteksizlik gördüm. Bu büyük tokadın hoca ve takımı kendisine getirmesini umuyorum.
Yönetime geldiğimizde iletişim hataları devam ediyor, transferle alakalı bir olaydan ziyade takımla ilgilenmeme gibi bir durum var. Takımda bazı oyuncularda olan o kibirlenme durumu yönetimde arşa çıkmış görünüyor. Yanlıştan dönmeliler diyeceğim ama bu konuda da bir gelişme göstermiyorlar. Sara geldi İstanbul'a ama hala açıklama yok mesela?
gs taraftarı aynı şeyi yıllarca fatih terim'e de yapmıştır. 4 sene üst üste şampiyon olup uefa kupasını kazandığı dönemde bile, futbolu bilmediği, tek bildiğinin takımı gazlamak olduğu söylenmiştir.

bakın herkes eleştirilebilir, herkesin hataları olacaktır ancak "futbolu bilmemek" ile yaftalamak, "hoca değil" demek eleştiri değildir. lağım çukurudur.

2 senedir düzgün futbol oynattığı yok. Mertens İcardi barış şapkadan tavşan çıkarsın diye bekliyor. Tüm final niteliğinde ki maçları kaybetmiş.

Ayrıca biz fener miyiz ki 99 puan aldık, rekor kırdık diye sevinelim!

Fenerlileşme zihniyeti bu.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Derbi galibiyet sayısı 1 falan galiba

En acilinden sol bek ve alınabilecek durumdaysa İlkay.
Ki bunlar bile yeterli değil. Düşüşte olan ve Okan hocanın taktığı bir çok isim mevcut. Bunlardan bu sene verim almak zor.
120 yıllık camia Kerem efendinin tripleri ile Icardinin aşk hayatının belirsizliği ile uğraşmamalı. Ki bunlara ilaveten bir sürü oyuncu var performans göstermeyen.
İlkay şart bu takıma.
İdeal ortasaha Torera-Sara-İlkay olur.
İlkay yorulunca Merteens, Torera yorulursa Berkan, Sara yorulursa Demirbay girer. Mesela böyle bir oyun ezberi kursa hocada rahatlar gidip saçma sapan değişiklikler yapıyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öfkeden mıdır nedir bilmiyorum da insanlar geçmişi nasıl böyle hatırlıyor şaşırıp kalıyorum. Ftye en çok kizilan mevzu buydu zaten geçmişte

Öfke den degil

Art niyet

Sosyal medya tamamen bir bok cukuru

Tek amac var

Tahrik etmek ve insanlari birbirine düsürmek

Burda mesela mac bitiminden bu yana insan gibi oyuncu degisiklikleri hataydi cok erken 4-4-2’ye döndü,ziyech’i oyundan gec aldi,torreira degisikligi ile orta sahayi tamamen rakibe verdi gibi normal elestiriler yapmak yerine adam degil hoca degil sinsi veya 2 yildir bireysel performanslar bizi sampiyon yapti hoca’nin hic bir katkisi yok diyorlar

Bunun adi art niyet,hatta baska birsey daha yazardim ama saygisizlik olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt