Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 255481

2 senedir hocanın hatalarından ders almasını beklediğimiz konulardan biri de bu. Böyle bir oyun kurulumu dünyanın en dandik takımlarında bile kalmadı. Biz ısrarla bunu denemeye devam ediyoruz.

Ekli dosyayı görüntüle 255484

Bu da başka bir sekans. Berkan Torreira'yla birlikte ekstra oyuncu olarak geliyor ama Torreira ona işaret yaparak ileri gönderiyor.

Top Muslera'ya her geldiğinde istisnasız sürekli acı çekiyoruz. Oyuncuların arasında 10'larca metre mesafe var ve geride eksik sayıda oyuncuyla oyun kurmaya çalışıyoruz. Böyle olunca da 2 3 dakika boyunca geride riskli pas yapıp sonunda topu uzun vuruyoruz. Hoca bunu ne zaman düzeltecek çok merak ediyorum.
3. Sezondayiz hala ayni malesef.Düzelmez o yüzden hoca gitsin dinlensin 20m euroya ortasaha yerine 3 4 m euro ver hoca getir takimi toplasin.Oyuncularla kavga durumuna girmiş çok kötü seyler olacak.

Bunun yaşanacagı zaten hazırlık maçlarından belli değil mi? Neden şaşırdık ? Hoca saçmalamasa 5 olmazdı ama 2-3 zaten yiyecektik.
Hazırlık maçlarında azıcık dişli takım oldugunda rezil olmuştuk zaten. Geçen yıl fenerbahce, prag maçlarında zaten kel görünmüştü.
Burada bile kadromuz yeterli diyen vardı.
Herkes görmüştür bu takım yeni transferlerle bile ilk 3 e giremez. Daha cok yolu var.
Söyledik rakipler ustune koydu diye inanmadı kimse.
Bir ortasaha daha, bir sol bek alınırsa ancak yarısmacı olur. Yoksa kasımda Okanı gondeririz. Ligi de 5 ya da 6 gibi bitiririz

Ben Okan hocanın Zaha ya söyledikleri değil de Zaha nın kendi kurduğu taktiği daha çok beğendim.

Galatasarayın kupa finali oynayıp bu kadar kötü olduğu bir maç var mı ben hatırlamıyorum da

Hazırlık maçı turnuvalarında bile maçlara asılan sonuna kadar zorlayan hatta kupa kazanan takımın dün ki hali inanılmazdı

maç öncesi basın toplantısına bile tutuluyosunuz arkadaş
Bence sacma, daha fazla maca konstantre ol. Rakibini iyi analiz et dostluk mesajlarini verecegine. Ha düsmanliga da gerek yok ama sonucta müsabaka bu kupa var isin ucunda. Immobile güzel dostluk mesajlari verdi zaten barisa 3 tane yumrugu sallayip üzerine kirmizi yemeyince.

Galatasarayın kupa finali oynayıp bu kadar kötü olduğu bir maç var mı ben hatırlamıyorum da

Hazırlık maçı turnuvalarında bile maçlara asılan sonuna kadar zorlayan hatta kupa kazanan takımın dün ki hali inanılmazdı
Begendigin köhn yedirdi golleri

sol bek almaga da gerek yok

gecen sezon cok istedigi angelino yu 4 ay sonra kovduk

yerine köhn geldi 4-5 aylik zaman diliminden sonra simdi de onu kovmaga calisiyoruz

yine sacma sapan bi herif bulup getirir bunlar

hic mana yok yeni adam almaga,köhn gitsin kafi

kendi yagimizda kavrulalim

Hatay maçına Batsuayi ve Zaha oynasın. Sağ kanatta da Barış.
Acil olarak da yerli rotasyona Yusuf Yazıcı ve defansif maliyeti olmayan genç bir orta saha.

Yetmemiş bazılarına
Burada dışarda halen okan da okan diyenler var
Bugünün geleceği bi yerde patlayacağımız belliydi
Hatay maçını kazanıp okan buruk güzellemesi yapalım diye gün sayanlar var yapmasınlar
Kötü günde de hocaya destek çıkmakla ilgisi yok bunun takım ağır sıçıyor çünkü
Hee beşiktaştan 5 yemekten memnun olan varsa bilemem
Okansa okan dursunsa dursun birileri mutlaka iş işten tamamen geçmeden şapkasını önüne koymalı hesabını vermeli
Şampiyonlar ligine kalamazsak ya da kalıpta 1 geçen seneki gibi 1 galibiyetle kapatırsak mı anlayacak insanlar gerçekten futbola adına hiçbir şey oynamadığımızı
Pozisyon veriyoruz diye 2 senedir camiayı ayağa kaldırıp şov yapan hocayı mı kovalım. Bu nasıl bir mantık nasıl bir kültür anlamadım. Eleştirmek ayrı kelle istemek ayrı. Bir şeyi de abartmayın. Üzüntüyü de dozunda yaşamayı öğrenin. Kaç yaşına gelmiş insanlarsınız yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt