Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.567
- 5.167
- 2.493
Gelişme var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
offf ne kadar cok futbolu bilen bir uye.Yillarini futbolada adayan adam .Gotu Boklu Basagi sampiyon yapab adam ust uste 2 sene sampiyon olan adam bunlari bilmiyo sen biliyon helal olsun.Ulan elestiri ulurda boyle olmaz Tovbe yarrambim ya37 yaşindaki mertensi rakip peşinde koşturan ortasahayi boşaltan.Bekler sürekli 1e1de kalmasini saglayan taktiği yapan hocayi ovmeyin şurada.Alan daraltmasi bile yaptirmiyor takima.Orta seviye avrupa takimlarina bakiyorsun bizim gibi konya ovasi yok ortasahada.1 adet dribbling yapan oyuncu oldumu işi bitiyor takimin boyle taktik mi olur.1milyon euroluk topcular daha iyi taktik disipline sahip diğet avrupa takimlarinda.Ya birde hayalim avrupa kupasi demişti![]()
Davi Gomes geldiGelişme var mı?
Kıllatma patlayacak yer arıyorumemin misin survivor semih öztürk dönemini hatırla
Yooo, bas baya yönetime kendini kalkan yapmayı bilerek kendisi tercih etmiştir. Ha bunu artık ne amaçla yapmıştır orasını bilemem ama bu onun şahsi tercihi. İstese çevir kazı yanmasın minvalinde bir açıklama ile olayı geçiştirebilirdi. Yönetimden kim kendisine laf edebilir? Dün geceye kadar taraftarın gözünde inanılmaz bi kredisi olan adamdı. Yönetim de bunun gayet farkındadır. 2 yıldır şampiyon olmuş, CL'de iyi maçlar çıkartmış bir hocaya kimse durduk yere bir şey yapamaz/diyemez, tabii taraftar desteğine sahipse. Şimdi ne oldu, hedef yönetim iken bu sefer oklar hocaya döndü.Bunca zaman açıklama yapmayıp rakibe gittiği gün çıkıp elimizde bu kadar kanat varken gerek yok demesi kadar doğal bir şey yok.
Bu açıklamayı Haziran ortası yapsa bir nevi anlarım planlama bellidir ama rakibe gittiğin gün sırf yangın olmasın diye yapılan bir açıklamaydı.
O gün çıkıp şunu mu diyecekti benim oyun sisteminde önemli bir oyuncuydu Dursun başkanımız sağolsun pintilik yaptı 1 m euro yüzünden 1.5 ay bekledi aynısını Rashica'da yapmışlardı istediğim oyuncuyu alamadı yine gitti rakibine mi kaptırdı demesini bekliyorsunuz.
Okan hoca sadece bir çalışan asıl takımın patronu Dursun Özbek.
Herhangi bir iş yerinde gidip patronundan bağımsız bir açıklama yapamazsın öyle bir dünya yok.
Yetmez ki Jelert olmasa yine patlıyoruz ya da alınan sol bek olmazsa yine patlıyoruz toplamda 3 bek daha lazım.5 gün sonra ligin en kötü takımıyla içerde başlayacağız lige
muhtemelen rahat bir galibiyet gelir
sol bek ve mücadeleci orta saha transferi gerekliliği unutulmamalı
Yav adamlar zaten fazla yüklenmekten ayakta duramadı dün. 5 gün sonra maç var. Olayın mükafatla alakası yoktur.Çok az da olsa sakinleştim
Tam beyler dünü unutalım hemen asıp kesmeyelim yazacaktım adam gitmiş takımı izinle mükafatlandırmış
Olay dalga geçmekten de öte boyuta geçti
Ruiz Rodri Pedrihic bisi degismez
Kıllatma patlayacak yer arıyorum
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sorun topcu degil kiRuiz Rodri Pedri
3lüsünden tek bir farkını söyleyebilir misin?
Doğrusorun topcu degil ki
oyun planımız yine devam ederse yine kimse geri kosmaz burada
aynı gecisleri yaşarız
anadolu takımlarına karşı alınan galibiyetlerle övünmeyi bırakalım knk.5 gün sonra ligin en kötü takımıyla içerde başlayacağız lige
muhtemelen rahat bir galibiyet gelir
sol bek ve mücadeleci orta saha transferi gerekliliği unutulmamalı
hoca gıtsın kopenhagı kuzey takımını falan calıstırsın o topcular bu oyunu oynarDoğru
Hocaya dinletemiyoruz
Şu gidişata bakarsak cl elensekte hala hoca savunulur. Primi çok nasıl olsa. Neyse...