Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar hala orta sahaya Kaan yazanları görüyorum evet iyi bir oyuncu geçen sene beklediğimizden fazla katkı verdi ama Kaan bu saatten sonra tempo kazanamaz. Bizim sadece çok iyi bir yedek olur joker olması da cabası. Ama malesef bizim takımda sürekli bir orta saha olamaz bu sevdadan vazgeçin. Bizim acilen 4-3-3 e dönüp Tor- Sara- Breivik(Dayı) şeklinde 3 lü orta sahaya dönmemiz gerekiyor.
Kaan iyi bir yedek ortasaha zaten ama adamı yedek bek yaptık. Bence de şimdilik
Torera-Dayı-Sara ortasaha oynamalı, Kaan, Berkan, Merteens onların ikamesi olurdu. Ama sorun şu ki Okan hıcanın kafasında Merteens 11 banko, onun yedeğide Batshuayi. Ve bu saçmalığı en az 10 hafta daha deneyecektir, ders alacağını hiç sanmıyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karagümrük’e bedava topçu veriyoruz hala, ne kadar iyi niyetliyiz.
Aslında mesele bedavaya topçu vermemizden ziyade kenarda Halılı oturtup Barani gondermemoz meselesi.Cocuklar heba oluyor.En azından icardiden birşeyler kapıp ilerisi için daha çok ümit verecek oyuncuları heba edip Halil tarzı oyuncuları tutma zihniyetimize asla anlam veremiyorum.Buarada bedava yollamamizda artık tez konusu.Hadi bedava bir oyuncu alabil?

Kanat alacaksak kiralık filan ne ise artık Kamaldeen Sulemana’yı çekmek lazım. 6-8 diyebileceğimiz bir adam hala şart. Bir de en önemlisi sol bek lazım. Köhn ilk geldiğinde bundan olur demiştik ama adam serbest düşüş yaptı. Bildiğin çakıldı. Onun için yerine adam lazım. Bugün CL kurası çekilecek. Maça kadar kadro tamamlanması gerekiyor.

Kaan iyi bir yedek ortasaha zaten ama adamı yedek bek yaptık. Bence de şimdilik
Torera-Dayı-Sara ortasaha oynamalı, Kaan, Berkan, Merteens onların ikamesi olurdu. Ama sorun şu ki Okan hıcanın kafasında Merteens 11 banko, onun yedeğide Batshuayi. Ve bu saçmalığı en az 10 hafta daha deneyecektir, ders alacağını hiç sanmıyorum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mertens baskili maçların hicbirisinde yok maalesef .Rahat olduğu maçlarda çok iyi ama zor maçlarda yok hükmünde .Ben baskılı maçlarda Mertens in kesinlikle kenarda oturması tarafındayım.Hele Sara bize çabuk uyum sağlar ise.Ortasahaya sağlam bir Melo almamız hala elzem.Hala ortasaha kurgumuz tam değil.Gedson gibi adamlar yolgecen hanına cevirmesin diye bir duvar daha şart.Kaani Berkani konuşmak bile istemiyorum artık.

1722838433509.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt