- 23 Temmuz 2011
- 75.521
- 51.049
- 4.693
Yeni nöbette Kero ve Kohne veda ederiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ziyech ve Zaha inşallahYeni nöbette Kero ve Kohne veda ederiz.
Gidenler kim?Herkes gider
Biz kalırız
Biz Galatasaraylıyız
sen kac verebilirsinŞu Wesley için kaç istiyordu takımı?
Daha emre açıklama yapar yapmaz dedim burada çok bokladilar. Geri almalı bir anlaşmaydi o. Sezonun sonunda sakkadanak aciklayacaklarLan biz bir de ankaragucune 3m verip morutani geri mi alacagiz ? Bu tarz haberler donuyor.
Kaan iyi bir yedek ortasaha zaten ama adamı yedek bek yaptık. Bence de şimdilikArkadaşlar hala orta sahaya Kaan yazanları görüyorum evet iyi bir oyuncu geçen sene beklediğimizden fazla katkı verdi ama Kaan bu saatten sonra tempo kazanamaz. Bizim sadece çok iyi bir yedek olur joker olması da cabası. Ama malesef bizim takımda sürekli bir orta saha olamaz bu sevdadan vazgeçin. Bizim acilen 4-3-3 e dönüp Tor- Sara- Breivik(Dayı) şeklinde 3 lü orta sahaya dönmemiz gerekiyor.
Aslında mesele bedavaya topçu vermemizden ziyade kenarda Halılı oturtup Barani gondermemoz meselesi.Cocuklar heba oluyor.En azından icardiden birşeyler kapıp ilerisi için daha çok ümit verecek oyuncuları heba edip Halil tarzı oyuncuları tutma zihniyetimize asla anlam veremiyorum.Buarada bedava yollamamizda artık tez konusu.Hadi bedava bir oyuncu alabil?Karagümrük’e bedava topçu veriyoruz hala, ne kadar iyi niyetliyiz.
Mertens baskili maçların hicbirisinde yok maalesef .Rahat olduğu maçlarda çok iyi ama zor maçlarda yok hükmünde .Ben baskılı maçlarda Mertens in kesinlikle kenarda oturması tarafındayım.Hele Sara bize çabuk uyum sağlar ise.Ortasahaya sağlam bir Melo almamız hala elzem.Hala ortasaha kurgumuz tam değil.Gedson gibi adamlar yolgecen hanına cevirmesin diye bir duvar daha şart.Kaani Berkani konuşmak bile istemiyorum artık.Kaan iyi bir yedek ortasaha zaten ama adamı yedek bek yaptık. Bence de şimdilik
Torera-Dayı-Sara ortasaha oynamalı, Kaan, Berkan, Merteens onların ikamesi olurdu. Ama sorun şu ki Okan hıcanın kafasında Merteens 11 banko, onun yedeğide Batshuayi. Ve bu saçmalığı en az 10 hafta daha deneyecektir, ders alacağını hiç sanmıyorum.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5sen kac verebilirsin