Transfer Nöbeti #10 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyileri gönderip kötüleri alarak kime hizmet etmektedir?Sanchez gibi adami gönderip ayni paraya denk gelicek maasi yüksek adami getirip çarcur edecekler.
Sanchez'i satıp mesela hermoso çekersin o paranın üstüne biraz daha da koyup orta sahayı,beki falan kaliteli hala getirirsin o zaman + olur ama bizimkilerde bunu yapabilecek kapasite yok.Matip,Hummels falan bir sürü beleş adam da var bunlardan birini alıp , bonservis verip bir tane de genç hızlı adam alınır daha önce adı çıkan nagalo gibi ama işte durum belli

Sanchez %100 gidecek. Geçmiş olsun

Neden sanchez gidiyor. Onubla ilgili bir şey dediler mi? Tüm gün yoktum çünkü.

Bir de konu tff harcama limiti ise yalan. Dün yazdım. Daha 40 milyon limitimiz var. Haluk göz göre göre yalan söyledi dün.

Para ise saçma. Zaten olması lazım. Transfer başlamadan önce paramız var dediler. Henüz doğru düzgün bir para harcamadık ki. Tam tersine oyuncu verdik. Aldıklarımızı da taksitli aldık. Üstüne sattığımızın yarısı bb gider. Yenisini almaya kalksak daha fazla para çıkacak cebimizden.

Ya haberler kolpa ya da başka bir bit yeniği var.

Ft kovulduktan sonra mancini hocamız ilk idmanda oyuncuları el ele tutuşturup beraber hareket etmeleri gerektiğini anlatıp kaymaları öğretiyodu

Okan kovulduktan sonra bakalım yeni hocamız nelerle uğraşmak zorunda kalacak

Bakın beyler bu toptur dan en baştan başlamak zorunda kalacak
öğretti de ne oldu, nisanda ifb şampiyon oldu. bu ülke bu lig farklı bir dünya, avrupa futboluyla aynı dengelere sahip değil. ismail kartal jesustan, hamzaoğlu prandelli manciniden daha fazla etkili oluyor. öyle saçma bir ortam

Akılcı şeyleri önce kendine tavsiye et, hocanın takıntılarını taraftara bağlamaktan vazgeçersin zira.

Aynı hatalar tekrar tekrar yapılıyorsa bir şeyleri değiştirecek olan da hoca, ben değilim. Değiştiriyor mu, hayır.

Yönetim değişmeli evet, değişmeyeceği için de sorunları çözecek kişiler atanmalı.

5-0 yenilip kimsenin sorumluluk almadığı bir kulüp olamaz burası.
Ne alaka şimdi. Reçete yaz dedim yine maç özelinde trip atmışsın. Aynı hatalar tekrar tekrar yapılıyor olabilir, Galatasaray çok kötü bir takım da olabilir. Ben son maç özelinde bir şey rica etmedim senden.

Bana sezonun öngörü reçetesini yaz kaydedeceğim kenara diyorum. Ben doğruyu bilmiyor olabilirim. Sen 4 şey yazıyorsan da 3'üne katılan biriyim zaten ama sürekli gelip mevcut sorunlara trip atmıyorum demek ki senin kadar bildiğim şeyler yok belli ki.

Örnek; Okan Buruk bu fikirleriyle devam ederse bu sezon bu takım ilk 3'e giremeyecek, takım paramparça olacak. Maaşlar ödenmeyecek. Dursun Özbek sezonu tamamlamayacak. vs vs.

Ek olarak böyle maçlardan sonra hocayı savunan bulamazsın eleştirenden ziyade.

Hocayı eleştirmekle tüm kararlarına saygısızlık yapmak arasında,
şampiyonluğu bir değil iki defa alan adamdan eksikleri tamamlamasını beklemekle yeni gelen bir x hocanın hem şampiyon yapıp hem de avrupa'da çok daha iyi olacağını ummak arasında sıkça yanlış seçim yapan bir forum gözlemliyorum.

Benim en anlamadığım nokta, bir şeyi denersin olmaz. Hadi bir daha denersin yine olmaz. Ulan acaba diyip hadi bir daha son kez denersin o zaman da olmazsa dersin ki demek ki yanlış yapıyorum. Sahada 2 tane forvetin olduğu hiçbir maçta takım daha iyi oynamadı. Ya en iyi ihtimalle kalp krizi sebebi sekanslar yaşandı ya da maçı kaybettik. Dünyada 4'lü defans oynayıp da aynı anda 2 forvetini sahaya atan hiç kimse yok artık. Artık 10 numara kavramı bile bitmiş, herkes orta sahanın merkezini olabildiğince sıkı ve sayıca fazla tutmaya çalışıyor. Orta saha özellikli kanat oyuncuları filan isteniyor artık. Hele hele orta saha ya da defans çıkarıp forvet alanı filan asla göremezsin. 2024 yılında şu olayı hiç kimseye izah edemezsin. 2005'de filan yaşamıyoruz.

Sanchez'i satıp mesela hermoso çekersin o paranın üstüne biraz daha da koyup orta sahayı,beki falan kaliteli hala getirirsin o zaman + olur ama bizimkilerde bunu yapabilecek kapasite yok.Matip,Hummels falan bir sürü beleş adam da var bunlardan birini alıp , bonservis verip bir tane de genç hızlı adam alınır daha önce adı çıkan nagalo gibi ama işte durum belli
Başıma bişey gelmeyecekse ben Hermoso yu beğenmiyorum. Sanchez yerine Hermoso çekmek akıl işi olmaz gibi. Fenermarkt değeri 25m diye aldaniyoruz gibime geliyor.

Köhn'e 8 teklif varsa neyi bekliyoruz

Sol beke kazık çaksak rakip en azından bir kez çarpar atağı engelleriz
adamın rakibi karşılama şekli bile sıkıntılı orta açmaya müsait bırakıyor rakibi

hızına güvenerek alan açıyor sürekli

Beyni yetmediği için zamanlama hatası yapıyor

Neden sanchez gidiyor. Onubla ilgili bir şey dediler mi? Tüm gün yoktum çünkü.

Bir de konu tff harcama limiti ise yalan. Dün yazdım. Daha 40 milyon limitimiz var. Haluk göz göre göre yalan söyledi dün.

Para ise saçma. Zaten olması lazım. Transfer başlamadan önce paramız var dediler. Henüz doğru düzgün bir para harcamadık ki. Tam tersine oyuncu verdik. Aldıklarımızı da taksitli aldık. Üstüne sattığımızın yarısı bb gider. Yenisini almaya kalksak daha fazla para çıkacak cebimizden.

Ya haberler kolpa ya da başka bir bit yeniği var.
Sallıyor

Ben scout ekibine de, önerdiği oyunculara da güvenmiyorum. Süper star diye önerdikleri Morutan ve Cica'nın durumunu gördük. Mustafa Muhamed'in bizden gittikten sonra yine bir şeyler yapamamasını gördük. Köhn örneği ortada.
25 tane takımın takip ettiği, çift hane skor-asist yapan oyuncuları scouting diye önerip, sonra scout ekibi önerdi ama çok pahalı olduğu için alınamadı filan deniyor. Onların önerdiği bütün oyuncuları TM'ye girip 2 dk'lık arama ile ben de bulurum. Lig 1'de 15 gol 10 asist ile oynayan kanat herhalde zaten bidon değildir.

zaha ziyech gidecekse alalım birmancevici. okan begenmiştir zaten bize karşı oynadığında

Ben scout ekibine de, önerdiği oyunculara da güvenmiyorum. Süper star diye önerdikleri Morutan ve Cica'nın durumunu gördük. Mustafa Muhamed'in bizden gittikten sonra yine bir şeyler yapamamasını gördük. Köhn örneği ortada.
25 tane takımın takip ettiği, çift hane skor-asist yapan oyuncuları scouting diye önerip, sonra scout ekibi önerdi ama çok pahalı olduğu için alınamadı filan deniyor. Onların önerdiği bütün oyuncuları TM'ye girip 2 dk'lık arama ile ben de bulurum. Lig 1'de 15 gol 10 asist ile oynayan kanat herhalde zaten bidon değildir.
Baris Alper
Kerem Aktürkoglu
Sacha Boey
Victor Nelsson

Bunlara ne diyecegiz peki rdas

Dedigim gibi limit ayagina sanchez’i satacaklar

Bu yüzden transfere gerek yok diyorum

Elimizdeki en iyi stoper den olacagiz

Sirf transfer ile sirin görünmek linc’e son vermek icin hareket ediliyor

Zaha,ziyech,nelsson veya kerem disindaki oyuncular asla satilmamali

Kerem ve nelsson’u dahil ettim cünkü iki oyuncu da ayrilmak istiyor bana göre

İşte demek ki ikna edemiyor olumsuzluklar konusunda
Adam da ne desin kendi amiri için yok kararları ben mi veriyorum desin. Tabi ki kararları Okan hoca verecek. Ama yıllardır beraber çalışıyorlar. İrfan hocanın lafını dinliyordur Okan hoca yine de. Yoksa bunca sene birlikte kalamazlardı.

öğretti de ne oldu, nisanda ifb şampiyon oldu. bu ülke bu lig farklı bir dünya, avrupa futboluyla aynı dengelere sahip değil. ismail kartal jesustan, hamzaoğlu prandelli manciniden daha fazla etkili oluyor. öyle saçma bir ortam
Evet yerelde yapamadı ama şlde tarihin en zor grubundan çıkardı ama takımı,mancininin oynattığı oyunu da pek beğenmezdim bu arada ama ftye göre daha derli topluydu

Hedef ligse 20milyona oyuncu almaya gerek yok ki sergioyla demirbay da şampiyon yaptı seni,ayhanda şampiyon yaptı,donk da

Avrupa da başarı için,başarıdan kastım 50 dk ilerde hurra basıp sonra pili bitirip realden 6 bayernden 3 yemek değil derli toplu temeli sağlam oyun için iyi hocalar gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt