Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan’a üzüldüğünüz kadar yetenekli genç Türk kovalamıyor olmamıza üzülmüyorsunuz.

Hakan İlkay Kerem istediği yere gidebilir.

Senin genç yerli bulup bunları değerlendirmen daha kritik

Serhat Akın dediyse maalesef tamamdır ayrıca güvenilir olmasada transfermarkt yüzde yüz demiş iş bitmiş gibi duruyor

Futbolcular profesyoneldir, o yaptıkları taraftarlık şovuna inanmayın, bin tane örneği var, adamların mesleği bu, bu işten para kazanıyorlar, belki yüzde 1 olanları böyle degildir, bugün kafa giben arda bile bjkye gidecekti işte.

ayak altinda dolasma yine kimvurduya gidicen
zuhahaha adama dünyanın en iyi orta sahalarını sayıyorlar , random diyor herifin futbol dünyasıyla ilişiği bu düzeyde , osimhenden 50 tane bi de iyi adam sayacakmış paşaya bak böyle heriflerin forumu trollemesine nasıl müsaade ediliyor yav

Hakan’a üzüldüğünüz kadar yetenekli genç Türk kovalamıyor olmamıza üzülmüyorsunuz.

Hakan İlkay Kerem istediği yere gidebilir.

Senin genç yerli bulup bunları değerlendirmen daha kritik
genc yerliler varda oynuyor mu

adamı dortmunddan aldık daha gecen oynattık ilk macını

Serhat akın durduk yere öyle yazmaz bence, hakan hayır dememiş belli ki fb'ye
Milan'dan Inter'e geçişini de biliyoruz. Bu arada gidebilir yani sonuçta para paradır, ama televizyona çıkıp bik bik ben şöyle cimbomluyum böyle cimbomluyum demeyecekler. Arda Turan'ın da parasız dönemde "komik bir teklif" cümlesini de hatırlıyoruz. Bunlar için Galatasaray'da para varsa "Aslolan Galatasaray" , para yoksa "Komik teklif".

Eğribayat-akçiçek-bartuğ-mhy-oğuz-kahveci-emre mor-çalhan-aktürk

Tartışmalarda kişisel hakaretlere, küfürlü ifadelere veya ayrıştırıcı söylemlere yer vermeden, yapıcı ve saygılı bir şekilde fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyoruz. Forum kurallarımıza uymayan davranışlar, uyarı veya uzaklaştırma ile sonuçlanabilir.

Hakan zamaninda beyaz tv ye mi ne baglanmisti Galatasaraya gelmek istiyorum görüşüyoruz filan dedi. Sonra daha iyi bir kontrat kapmak için bizi kullandıgi ortaya cikmisti. Ben hic istemiyorum gelmesini beles bile istemiyorum. Ayni sey orkun icinde geçerli asiri derecede abarttilar. Bizim kerem bizden gitmeyipte almanya veya hollandadan gitseydi benficaya şuan değeri 40-50 milyon derlerdi. Insallah hakan fenere gider kerem ve besiktasa. Versinler 4-5 milyon euro maasi

Yalnız hakan fenere giderse ibrahim kırkayak emekli olup futbola küser. Bir daha izlemez futbol.

Koç istediğini bildirimiş de Hakan ne demiş o önemli.

Hakan teşekkür ederim ben Galatasaray da oynamak istiyorum dediyse sorun yok zaten ama denilene göre öyle olmamış.
Kim demiş yav İbrahim Kırkayak yazmadığı sürece hiç bir şekilde inanmam.Hakan sen nasıl Galatasaraylı isen öyle bir Galatasaraylıdır.

Serhat Akın dediyse maalesef tamamdır ayrıca güvenilir olmasada transfermarkt yüzde yüz demiş iş bitmiş gibi duruyor
TM'nin şu sağdaki yüzde gösterilen bölümünü diyorsanız orasının TM'den çok TM Forum ile ilgisi var. Kullanıcıların girdikleri haberler üzerinden güncelleniyor, kısacası ifade ettiği anlam: Yok. Tamamen forum muhabbetinin döndüğü bir alan

1752880435192.webp

Nasıl da Osimhen konusu bir anda Hakan’a döndü. Yarım saatte Osimhen’i unutturdular bize. Fener kimi alıyorsa alsın biz Osimhen’i alıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt