Transfer Nöbeti #10 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan’in durumu bana emre belözoglu’nu hatirlatti

Ilk olarak adnan polat’a haber yolladi yuvama dönmek istiyorum diye,bütcemiz yetmiyor cevabi verildi ve bizden izin alip fenere transfer oldu

Hakan da italya dan ayrilmak istiyor ve öncelik yine biziz

Ama yine bütcemiz yetmiyor

Bu hikaye’nin sonu da benzerse sürpriz olmaz

çalhanoğlu "abartılı olmayan" maliyetlerle gs'a gelseydi ve torriera-lemina-sara rotasyonuna 4. opsiyon olarak eklemlenseydi, gs adına çok iyi olurdu. 60 maç oynanacak bir sezonda, orta saha rotasyonumuz kemik gibi olurdu. zira 4. opsiyonda seviye (kendisini çok sevsem de) direkt berkan kutlu'ya düşüyor malesef.

ancak 31 yaşında, yüksek maliyetlere gelip, mevcut rotasyonumuzdan örneğin lemina'nın ya da sara'nın ayrılacağı bir senaryoda, kendisini kesinlikle istemezdim.

ben hakan ile ilgili böyle düşünüyordum adı bizimle geçtiğinden beri.

şimdi dün fb ile ilgili haberler çıkmış. haberin çıkış noktası yalı muhalifi hakan bilal kutlualp ve yine yalı ile ilgili yaptığı muhalif yayınlardan dolayı malum olayları yaşayan serhat akın.

dolayısıyla bu haber üfürme de olabilir. yalıyı zor durumda bırakma işi de olabilir. inter'in hakan'a "madem tr'ye gitmek için can atıyorsun al sana fb'den teklif, buyur git" baskısı da olabilir. hakan inter'den ayrılmayı cidden kafaya koymuşsa, inter tarafı gs-fb arası rekabetten ötürü fb'in hakan'a para yığacağını farketmiş ve hakan'ı aracılar vasıtasıyla fener'e teklif etmiş olabilir. zira fb mal bir kulüp, balıklama atlamıştır böyle bir şeye. gider mal gibi 20-30 verir inter'e. inter'in de canına mimnnet. 31 yaşındaki problemli oyuncusunu 20-30'a çakacak yer arıyor olabilir.

kısacası hakan ç işi "belirli koşullarda" muazzam iş, "bazı koşullarda" ise saçma sapan bir iştir bana göre.

örneğin fb-bissouma haberleri çıktığında mesla beyin kanaması geçiriyordum neredeyse, hakan'da ise kılım kıpırdamadı resmen. :d

Hakan’in durumu bana emre belözoglu’nu hatirlatti

Ilk olarak adnan polat’a haber yolladi yuvama dönmek istiyorum diye,bütcemiz yetmiyor cevabi verildi ve bizden izin alip fenere transfer oldu

Hakan da italya dan ayrilmak istiyor ve öncelik yine biziz

Ama yine bütcemiz yetmiyor

Bu hikaye’nin sonu da benzerse sürpriz olmaz

önemli bir fark:

o dönem harbiden gs'ın maddi açıdan en karanlık yılları idi. fb ise yeni stada geçmiş, yüksek gelirleri ile transferde agresif bir politika izliyordu.

şimdi ise gs 75 m euro'ya dünyanın en iyi santraforlarından birini aldığı için bütçesi kalmamış olabilir. zira 31 yaşındaki çalhan'a da o bütçeleri ayırmasın bir zahmet.

fb bissouma gibi bir adam almasın orta sahaya. çalhan'dan devam edebilirler bence gayet. büyük problem değil.

Sayda 163 teyim. Mason'u zit duygulara zorlamis forum ahalisi. 40 sayfa ne konusuldu gece ...

Sabah kahvesiyle harika bir sekans.

Hakan haberi doğruysa yazıklar olsun derim ayriyetten tek büyük Galatasaraylı Galatasaray taraftarıdır derim .

Hakan Çalhanoğlu'nun fb ye gideceğini sanmam ama giderse de kendi bilir. Dünyada başka takım kalmamış gibi fb yi seçen topçudan bir halt olmaz. Şu an istese araplardan da yüklü kontrat alabilir. En kötü ihtimalle daha düşük bir maaşla Avrupa'da da birçok kulübe gidebilir.

Her ne kadar karakter olarak sevilmese de adamin önüne dünyalari koydular yine de gitmedi fenere

Arda turan’in bu konu da hakkini vermek lazim

Şimdi kimsenin günahını almak istemiyorum ama fanatik GS'lıyım diyen birisi AK ile görüşür mü? Yok nezaketenmiş vs geçeceksin bunları. Suyun karşı tarafının Inter'in istediği bonservisi verebileceğini düşünmediğimden ihtimal vermiyorum. Ha 30 verip alıyorlarsa da umurumda olmaz. Yaşı sebepli o parayı asla etmez çünkü. Ama gurbetçi tayfadan genel olarak her şey beklenir. Çok gördük biz bu damarımı kesseler X akar laflarını.
Ali koçu elimde olsa bir kaşık suda boğarım bu duruma katılıyorum hiç bir Galatasaraylı bu adamla aynı masaya oturmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt