çalhanoğlu "abartılı olmayan" maliyetlerle gs'a gelseydi ve torriera-lemina-sara rotasyonuna 4. opsiyon olarak eklemlenseydi, gs adına çok iyi olurdu. 60 maç oynanacak bir sezonda, orta saha rotasyonumuz kemik gibi olurdu. zira 4. opsiyonda seviye (kendisini çok sevsem de) direkt berkan kutlu'ya düşüyor malesef.
ancak 31 yaşında, yüksek maliyetlere gelip, mevcut rotasyonumuzdan örneğin lemina'nın ya da sara'nın ayrılacağı bir senaryoda, kendisini kesinlikle istemezdim.
ben hakan ile ilgili böyle düşünüyordum adı bizimle geçtiğinden beri.
şimdi dün fb ile ilgili haberler çıkmış. haberin çıkış noktası yalı muhalifi hakan bilal kutlualp ve yine yalı ile ilgili yaptığı muhalif yayınlardan dolayı malum olayları yaşayan serhat akın.
dolayısıyla bu haber üfürme de olabilir. yalıyı zor durumda bırakma işi de olabilir. inter'in hakan'a "madem tr'ye gitmek için can atıyorsun al sana fb'den teklif, buyur git" baskısı da olabilir. hakan inter'den ayrılmayı cidden kafaya koymuşsa, inter tarafı gs-fb arası rekabetten ötürü fb'in hakan'a para yığacağını farketmiş ve hakan'ı aracılar vasıtasıyla fener'e teklif etmiş olabilir. zira fb mal bir kulüp, balıklama atlamıştır böyle bir şeye. gider mal gibi 20-30 verir inter'e. inter'in de canına mimnnet. 31 yaşındaki problemli oyuncusunu 20-30'a çakacak yer arıyor olabilir.
kısacası hakan ç işi "belirli koşullarda" muazzam iş, "bazı koşullarda" ise saçma sapan bir iştir bana göre.
örneğin fb-bissouma haberleri çıktığında mesla beyin kanaması geçiriyordum neredeyse, hakan'da ise kılım kıpırdamadı resmen. :d