Transfer Nöbeti #10

Batrakov

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
İşin tuhafı kerem akturkoglunu ozluyorum

Osimhene asistler yapardi net şekilde
O cocuk beyinsiz falan ama çalışıp çabalıyordu.
O da bir şey yaşadı bu adamlarla ve çalışmak istemedi. Konuyu cidden merak ediyorum.

Üç ay önce sadece Galatasaray diyen adam.
Şampiyonluğu nasıl kazandık diyen adam ben doğuştan civcivim moduna giremez, eştanın tabiatına aykırı bu iş.

Hiç merak etmeyin

Boeyi alıp 3 sagbekle 2.yariya başlayan hocamız

Hem leao hem lang aldırır bu işin sonunda.

Çünkü langi o da istiyo

Ki iyi olur.Nasilsa gelmeyecek bruno fernandes.Bari playmaker kanat olsun bi tane de
Alternatifli kadro diyorsun bayılırım

6219.webp

Barışı tanimayan adam da asistle yönelik adam sanır çoğu gol osimhen'in bireysel başarısı

Bjk vlahovice 3 sezon için 60 milyon mu gömmüş

Geçen seneyi sakat geçirdi ve son 2 sezondur düşüşte herif

Özel hayatı da cabası

Geldiği günde marazli baya.Izleyelim bakalım oynarsa

O cocuk beyinsiz falan ama çalışıp çabalıyordu.
O da bir şey yaşadı bu adamlarla ve çalışmak istemedi. Konuyu cidden merak ediyorum.

Üç ay önce sadece Galatasaray diyen adam.
Şampiyonluğu nasıl kazandık diyen adam ben doğuştan civcivim moduna giremez, eştanın tabiatına aykırı bu iş.
Cenk ergune posta koydu ve mert hakanın ağzına etti

Yenildiğimiz maçtan sonra sorumluluk aldı açıklama yaptı şampiyon olacağız diye

Zorbaya köpek muamelesi çekti daha ne olsun

Kaptan gibi kaptandı kerem

Çok anlamadım da Abde haberini bunlarda doğrulamış sanırım ama 50 altı bırakmayacaklarmış. TR’de çıkan rakamlar doğru değilmiş. Cidden iyiyse Said El Mala alın. Çok gözüme playmaker gelmedi, tam istediğimiz adama benzemiyor ama Dortmund 45 falan veriyorsa net iyi adamdır

Neyse vini Jr alırız belki leao gamsız,lang yetersiz, martinelli kazma,u23 vitaminsiz Real,City flan mı bizim seviyemiz tamam en entel sizsiniz biz çapsız oyuncu seviyoruz. Ulan kimin adı geçse bok atılıyor 10/10 katkı bekleniyor he onlarda sana gelmek için can atıyordu . Kırk yılda bir cl de son 16ya çeyrek finale kaliyon 10 yıl kutluyorsun. bizim seviyemiz çapımız bu kuş taşa çarptı kırk yılda bi olacak Osimhen transferi oldu diye taraftar şımardı.

Çok anlamadım da Abde haberini bunlarda doğrulamış sanırım ama 50 altı bırakmayacaklarmış. TR’de çıkan rakamlar doğru değilmiş. Cidden iyiyse Said El Mala alın. Çok gözüme playmaker gelmedi, tam istediğimiz adama benzemiyor ama Dortmund 45 falan veriyorsa net iyi adamdır

Hocam 35 40 demiş galiba samiyen

Leao alternatifi duruyor

Roma düş artık yakamızdan zaten Dursun bizi yeterince yoruyor.

Neyse bekleyin 10 numaraya da bruno fernandes falan gelir belki tüh ya oda yaşlıydı demi

Geri
Üst Alt