Transfer Nöbeti #11 | 2023 Yaz Arşiv

Fred mi Ndombele mi

• Fred

• Ndombele

• İkisi de gelmesin

• İkisi de gelsin

• Ben sonuç görmek istiyorum

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci orta saha transferi en sona kalacak gibi görünüyor ama bizim yönetim ve scout ekibi en az 100 oyuncuyu izleyip 20 kisiyi listelemistir. Alinacak adamin profili önemli, zira Demirbay-Oliveira-Berkan-Torreira dörtlüsünde adam yiyebilen tek isim Torreira. Hem onunla hem onsuz orta sahada fizik olarak rakiplere üstünlük kurabilecek ve skor üretebilecek bir isim almamiz gerekiyor. Melo'yu 10 yas genclestirip getirebilsek efsane olurdu.

Icardi de psg de iyi görüntü vermiyordu, bizde kendine geldi. Aynisi ndombele icin gecerli olabilir.

Bu akşam idmanda Yusuf yoktu değil mi?

bu yusufun falan bi an önce kiralanması lazım bu arada

çocuk barcadan ayrılınca topa mı küstü dünya şeyinde değil gibi davranıyor

Dombili son 3 yilda sakatliktan iki maç kaçirmis inanilmaz gercekten

Bundan daha saglam bir vucut yapisi Inaki Willams da vardir muhtemelen

Valla abiler bizim orta saha konusunda karavana şansımız yok ya tutarsa hamlesi yapamayız ha şöyle olur ama totnım beleşe salıyorsa 2.orta saha olarak alalım derim tutarsa elimiz güçlenir

hem fred hem ndombele gelip,morutan yerine de 10 gelir mi acaba.böyle olsun çok isterdim

Üclü orta sahan nasil olacak? Torreira, Oliveira, Ndombele, Demirbay, Fred, 10 No, Mertens, Berkan, Zaha (forvet arkasi olarak oynar baya). Burdan kimleri her mac tribüne yollayacaksin? 3 pozisyona 9 oyuncu ve 7 yabanci demek bu. Morutan ve Midtsjö saymadim ekstra

Ndombele burada kendini bulacaktır. Umarım haber gerçektir. Ndombele hem Fred hem Parades'ten daha fazla bize lazım olan tipte bir orta saha.

Bu Delle Alli mevzusundan sonra düşüşte olan yıldız oyunculara daha temkinli yaklaşıyorum ama eğer oynamaya niyeti varsa bu ligin tozunu attıracak adamdır Ndombele. Yalnızca 26 yaşında olduğu unutuluyor bazen. 2 sezondur pek ortada yok ama 20-21 sezonunda Tottenham'da full oynayıp estirmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt