Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.399
- 3.110
- 1.893
Renktaş ajans 1905 sayfasında izledim.Nerde dinledin? Link var mi
19. Dakikadan sonra haberdar olmadığınız oyuncular da var tadında konuşuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş ajans 1905 sayfasında izledim.Nerde dinledin? Link var mi
Söylüyor ya zaten...Bu kadro işe başarı beklenmeyeceğinin altını çizebilir.
Yunusa seni gsde oynatmayacaklar falan deyip bizden kaçırmaya çalışan altyapı hocası. Bjkdeydi en son galiba , şu an nerde bilmiyomkim bu
Olur mu yav öyle şey. O zaman adama neden kabul ettin de geldin bu kadronun teknik direktörü oldun derler.Bu kadro işe başarı beklenmeyeceğinin altını çizebilir.
Emrah bayraktar.kim bu
Ben kaçırdım o zaman.Söylüyor ya zaten...
Izlemedim de zannetmiyorum. Kendini ovme işinde şuan piyasa yapmaya çalışıyor. Videonun başında bile ridvan konusunda kendini övdürüyor röportaj yapana.belkide konuşmuştur rtaş
iftira atmak hoş değildir.Ben kaçırdım o zaman.
Haaahalil tetteh allahyar
seri-traore
ozan
kağıt üstünde harika duruyor açıkçası
iletisim direktorumuz emrah kayalıoglu muyduEmrah bayraktar.
Bu kadro iLe zaten biraz başarısız olunca tefe koyarlar. Heralde belli istekleri vardır ve ona göre gelmiştir.Olur mu yav öyle şey. O zaman adama neden kabul ettin de geldin bu kadronun teknik direktörü oldun derler.
Renktaş ajans 1905 sayfasında izledim.
19. Dakikadan sonra haberdar olmadığınız oyuncular da var tadında konuşuyor.
İftira atmadım hoca bu kadro iLe başarısız olurum dedi de ben mi kaçırdım.iftira atmak hoş değildir.
Bilmiyorum reis unuttum adını orta yaşdan biraz yukarı bir abiydi.iletisim direktorumuz emrah kayalıoglu muydu
Elbet vardır da bunu alıp medya önünde söylemek hoca için de başarısızlıktır. Transferle hocalığı herkes yapar, olay eldekilerden yararlanmak ya zaten. Taraftarla hocanın birbirinden ayrıldığı yer de bu.Bu kadro iLe zaten biraz başarısız olunca tefe koyarlar. Heralde belli istekleri vardır ve ona göre gelmiştir.
Emrah Bayraktar, Cenk Ergün'ün arkadaşı. Değişik bir adam Fatih Terim gelmeseydi Göztepe maçına takımın başında o çıkacaktı.kim bu
istifa etmis 3 ay onceBilmiyorum reis unuttum adını orta yaşdan biraz yukarı bir abiydi.
ozan kabak konusunda haklı cıkmısEmrah Bayraktar, Cenk Ergün'ün arkadaşı. Değişik bir adam Fatih Terim gelmeseydi Göztepe maçına takımın başında o çıkacaktı.
Yani Tudor varken alt yapının başına bu adam getirildi. Ozan Kabak için bundan topçu olma falan dediği iddia ediliyor.
Fatih Hoca geldiğinde ilk bu adamı ve ekibini postaladı 3-4 hafta içinde.