Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi gelen topcular nasıl olur bilemeyiz ama iş hocada bitiyo.yaratıcılık ve etkinlik görmek isterim okan hocada.set hucumlarını yapabilen bi takım olmak,takım halinde savunma yapabilmek...

manchester deplasmanında puan alıyoduk nerdeyse emre colakla,amrabatla

şu yunus musahı cok isterdim ya.17 milyona gitmiş milana

Yönetimini hep taktir ettim ama oldu da 3-4 güne Rashica ve Parades'i de çözersek yönetimi ayakta alkışlarım bir transfer döneminde lig başlamadan A'dan Z'ye tüm kadro mühendisliğini tamamlanması hiç kolay iş değil bu seviye isimleri de Temmuz sonu getirdik ayrıca maliyet olarak da gayet normal seviyelerde Arap piyasasını düşünürsek müthiş iş başardık.

Umarım satış konusunda da bir şeyleri değiştirebiliriz bu konuda da ilerleme kaydederse müthiş olur en zayıf kalan konu bu oldu.

Paredes defans yapar, onun dışında takımın hiçbir eksiğine cevap vermez. Hava topları vasat, dripling vasatın altında, skor gücü zayıf, atletizm-dinamizm yoktan hallice.

1-2 sene idare eder, kontratının son 2 senesi Feghouli vol2 olur

şimdi gelen topcular nasıl olur bilemeyiz ama iş hocada bitiyo.yaratıcılık ve etkinlik görmek isterim okan hocada.set hucumlarını yapabilen bi takım olmak,takım halinde savunma yapabilmek...

manchester deplasmanında puan alıyoduk nerdeyse emre colakla,amrabatla
O takımın dinamizmini bir daha başka hiç bir takımda göremedim. Elmander'in etkisi çok büyüktü set hücumlarında. Engin'le bile verkaç yapıp pozisyona giriyorlardı. Melo bütün ortasahayı süpürüp, gerektiğinde 35 metre driblingle top çıkarıp, ceza sahasına koşu atıp kafa falan vuruyordu. İnanılmazdı izlemesi.

açıkçası 30 yasındaki demırbaydan sonra geri dönüşü olmayacak 30 yasındaki paredesi bence almayız

O takımın dinamizmini bir daha başka hiç bir takımda göremedim. Elmander'in etkisi çok büyüktü set hücumlarında. Engin'le bile verkaç yapıp pozisyona giriyorlardı. Melo bütün ortasahayı süpürüp, gerektiğinde 35 metre driblingle top çıkarıp, ceza sahasına koşu atıp kafa falan vuruyordu. İnanılmazdı izlemesi.
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Semih Kaya, Hakan Balta, Felipe Melo (Dk.79 Aydın Yılmaz), Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Nordin Amrabat (Dk.63 Emre Çolak), Burak Yılmaz, Umut Bulut (Dk.15 Johan Elmander)

kadro buymus deplasmanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt