Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.138
- 15.022
- 1.878
Milan Ozan Kabaki istiyormus.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parades ve Rashica haftaya bitiyorsa en azından kadroyu tamamlamış oluruz baya güzel olur Eylül gibi de duruma göre dediğin gibi bir fırsat belki kovalarız çok da gerek yok.Son gün olağanüstü bir fırsat çıkmadığı sürece gayet yeterli bence de.
Ronaldo fun'ı bizde görmek istiyor fakat imkan olsa da istemem.
Topla koşmak her şeyin ilacı değil gedsonun pas kalitesi bizim için yetersiz, paredes yerinden kımıldamadan daha çok fırsat yaratırparedesi alırsak maximum 2 3 ay sonra ah be ortasahamızda 1 tane şu gedson gibi tempolu adam olsaydı demeye baslarız
O takımın dinamizmini bir daha başka hiç bir takımda göremedim. Elmander'in etkisi çok büyüktü set hücumlarında. Engin'le bile verkaç yapıp pozisyona giriyorlardı. Melo bütün ortasahayı süpürüp, gerektiğinde 35 metre driblingle top çıkarıp, ceza sahasına koşu atıp kafa falan vuruyordu. İnanılmazdı izlemesi.şimdi gelen topcular nasıl olur bilemeyiz ama iş hocada bitiyo.yaratıcılık ve etkinlik görmek isterim okan hocada.set hucumlarını yapabilen bi takım olmak,takım halinde savunma yapabilmek...
manchester deplasmanında puan alıyoduk nerdeyse emre colakla,amrabatla
Nah geçecek.stoper olmamıs,bizim 10 numaramız furkan kocak nasıl olsa hepsini gececek 2 seneye
Onu da orta sahanın önündeki hat halledecek artık Zaha, Zaniolo, Kerem, Rashica gibi bu oyuncuların da hepsinin dripling yeteneği var.Parades'in maliyetleri de Ndombole ve Fred'e oranla daha aşağı da beni de memnun eder. Tek soru işareti dripling yapan orta saha oyuncumuz yok.
Fernando Muslera, Emmanuel Eboue, Dany Nounkeu, Semih Kaya, Hakan Balta, Felipe Melo (Dk.79 Aydın Yılmaz), Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Nordin Amrabat (Dk.63 Emre Çolak), Burak Yılmaz, Umut Bulut (Dk.15 Johan Elmander)O takımın dinamizmini bir daha başka hiç bir takımda göremedim. Elmander'in etkisi çok büyüktü set hücumlarında. Engin'le bile verkaç yapıp pozisyona giriyorlardı. Melo bütün ortasahayı süpürüp, gerektiğinde 35 metre driblingle top çıkarıp, ceza sahasına koşu atıp kafa falan vuruyordu. İnanılmazdı izlemesi.
Gravenberk or soucekben cıkan her isme razıyım,razıydım.ama o kadar çok bekledikki artık sogudum hepsinden.bitane şöyle herkesin gönlünün olacagı biri gelsin mutlaka
@Hakan Misiroglu Adana Baskani Aspor'da canli anlatiyor olayi simdi![]()