Transfer Nöbeti #12 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos'u istermisiniz ?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim yalın dilek 2 seneye bu hojlundu mojlundu kenara atar ya,h.şükürden sonra baglantı oyununu en iyi oynayan kişi,pres de yapıyo,asistçi tam bi pivot santrafor.bakalım ne zaman a takıma alınacak..17 ye girdi

Birşey soracağım; oynatmadan bu çocuklardan ne verim bekliyoruz.Söylermisiniz lütfen.Efe - Hamza kardeşler oynamadan nasıl olacaklar.Sen halili getir eren'in önünü kapa, oliviera getir hamza & efenin önünü kapat.birazcık süre vermediğimiz sürece a takıma asla adapte yapamayız.nasıl olacak bu işler.
keşke tezelden rezerv lig kurulsada gözümüzün önünde 90 dak .oynayabilseler.yeminle bu iş okadar keşmekeş ki.
Bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımlar altyapıdan oyuncu çıkarcam diye uğraşmamalı. Bahsedilen altyapı projesi gelir için gayet yeterli olur. Altyapıdan oyuncu çıkarcaz oyunculara sabredelim dersek şampiyonluk gider. Her sene şampiyon olup ŞL ye katılım şart. Asıl gelir orda çünkü

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İcardi ve Bakambu dışında bir forvetimiz olduğunu düşünmüyorum maalesef, Zaniolo Karagümrük maçında mi ne forvet başlamıştı az çok biliyorsunuz olanları, ceza sahasında ağır kalıyor, Halil transfer edilmeden öncede demiştim boş kaleye bile atamayabiliyor. Barış Alper belki 2. forvet olarak düşünülebilir, yani bana sorarsanız ileri uçta da sıkıntı olabilir yoğun maç trafiğinde.

bizim yalın dilek 2 seneye bu hojlundu mojlundu kenara atar ya,h.şükürden sonra baglantı oyununu en iyi oynayan kişi,pres de yapıyo,asistçi tam bi pivot santrafor.bakalım ne zaman a takıma alınacak..17 ye girdi
Anıl Dilaver, Cem Sultan, Ahmet Kesim ve Cumhur Yılmaztürk'ün konularına ne yazdığını merak ediyorum.

İcardi ve Bakambu dışında bir forvetimiz olduğunu düşünmüyorum maalesef, Zaniolo Karagümrük maçında mi ne forvet başlamıştı az çok biliyorsunuz olanları, ceza sahasında ağır kalıyor, Halil transfer edilmeden öncede demiştim boş kaleye bile atamayabiliyor. Barış Alper belki 2. forvet olarak düşünülebilir, yani bana sorarsanız ileri uçta da sıkıntı olabilir yoğun maç trafiğinde.
Bakambu, Seferovic gibi çıkarsa devre arası hamle yapılır. Başka bir şey olmaz şimdilik.

Rashica + 8 numara alıp kapatalım satışlara ağırlık verip maksimum bonservis almak lazım ayrıca ilk 11'den satış yaparsak yerine adam alınır onun hariç artık gerek yok.

Terimsport paredes bağımsız diyor. Yani 8+paredes isteniyormuş. 4-3-3’e dönüyoruz sanırım ki doğru olan bu zaten hücum profillerimizden dolayı

Bizim altyapı projesi vardı ne oldu ona? Oyuncuları hala saçma sapan takımlara kiralamaya devam ediyoruz.

Alt yapıdan 5 yılda bir rotasyon, 10 yılda bir as kadro oyuncusu anca çıkıyor. Fazla beklentiye girmemek lazım. Çorum Tff 1.Lig'e yükseldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt