Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim gibi şampiyonluğa oynayan takımlar altyapıdan oyuncu çıkarcam diye uğraşmamalı. Bahsedilen altyapı projesi gelir için gayet yeterli olur. Altyapıdan oyuncu çıkarcaz oyunculara sabredelim dersek şampiyonluk gider. Her sene şampiyon olup ŞL ye katılım şart. Asıl gelir orda çünküBirşey soracağım; oynatmadan bu çocuklardan ne verim bekliyoruz.Söylermisiniz lütfen.Efe - Hamza kardeşler oynamadan nasıl olacaklar.Sen halili getir eren'in önünü kapa, oliviera getir hamza & efenin önünü kapat.birazcık süre vermediğimiz sürece a takıma asla adapte yapamayız.nasıl olacak bu işler.
keşke tezelden rezerv lig kurulsada gözümüzün önünde 90 dak .oynayabilseler.yeminle bu iş okadar keşmekeş ki.
Geniş kadromuzla birlikte oluşan rotasyon imkanı avantaj sağlayacaktır.
Anıl Dilaver, Cem Sultan, Ahmet Kesim ve Cumhur Yılmaztürk'ün konularına ne yazdığını merak ediyorum.bizim yalın dilek 2 seneye bu hojlundu mojlundu kenara atar ya,h.şükürden sonra baglantı oyununu en iyi oynayan kişi,pres de yapıyo,asistçi tam bi pivot santrafor.bakalım ne zaman a takıma alınacak..17 ye girdi
Ekambi'yi alacaklar zaten Tete'yi alamazlarAlmalarını istemem fantastik bir herif ne yapacağı belli olmaz.. Manudaki Antony Southamptonda bir ara şov yapan Djenepo bizim ligden Nwakaeme pek kalmadı örnekleri
Bizim altyapı projesi vardı ne oldu ona? Oyuncuları hala saçma sapan takımlara kiralamaya devam ediyoruz.
Bakambu, Seferovic gibi çıkarsa devre arası hamle yapılır. Başka bir şey olmaz şimdilik.İcardi ve Bakambu dışında bir forvetimiz olduğunu düşünmüyorum maalesef, Zaniolo Karagümrük maçında mi ne forvet başlamıştı az çok biliyorsunuz olanları, ceza sahasında ağır kalıyor, Halil transfer edilmeden öncede demiştim boş kaleye bile atamayabiliyor. Barış Alper belki 2. forvet olarak düşünülebilir, yani bana sorarsanız ileri uçta da sıkıntı olabilir yoğun maç trafiğinde.
oglum o zaman ben 10 yasındaydım,nerden bileyim onları.anıla hayrandım amaAnıl Dilaver, Cem Sultan, Ahmet Kesim ve Cumhur Yılmaztürk'ün konularına ne yazdığını merak ediyorum.
Bizim altyapı projesi vardı ne oldu ona? Oyuncuları hala saçma sapan takımlara kiralamaya devam ediyoruz.