Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o paralara o potansiyelleri alabilmene inanman sallama. anane bu arada gelip cart diye oynayabilecek durumda değil, ndiaye çöp
Mendy gibi potansiyeller 10 milyon euro ediyor da o listedekiler daha ucuza ayni isi goremiyor yani?

Sen oku gec sen yorum yapma fazla.

herif belli ki ayrılacak

bu saaten sonra ifb ye giderse herifi kaptiranin teaaaa ......

mendye ben potansiyel demedim ki ayrıca 10 m verilmez, mendy ederi max 5
Iyi ben farkli birsey mi diyorum? O listedeki oyunculardan en az 3 tanesi hem Mendy'den daha ucuz hem daha potansiyelli olur yazdim zaten. Belki direk buyuk katki vermez ama 1 sene alistiktan sonra cok iyi bir oyuncu hale gelebilir her biri, onu demeye calisiyorum. Mendy icin 10 milyon euro istenilen yerde gitsinler scout transfer yapsinlar diyorum bende.

Çok net 1 tane kanat oyuncusuna ihtiyaç var..Zaha olmayacak belli ki,ziyech de kesinlikle ilk 11 için güvenilir değil.. Geriye barış ve kerem kanatları kalıyor.. Kerem in topla ilişkisi zayıf,barış in da çok iyi sayılmaz. Bu iki oyuncunun kanat oynadığı bir kadroda nasıl set oyunu oynayacağız,nasıl rakip yarı alana yerleşecegiz..
Geçen sezon ligin 2.yarisi ziyech kadroya girene kadar çok sorun yaşadık bu ikisiyle,konya maçı da sikintiliydi,muhtemelen bundan sonrası da sıkıntı olacak..Barış in kesin oynayacağını düşünürsek kesinlikle diğer tarafa bir oyuncu lazım...

Ölücü barca hem oyuncuyu itibarsızlaştırıp hem de bonservis mi istiyomuş? Beleşe bırakın gelsin

İlkay Avrupa liginde oynamaz konu febe gs de değil sonuçta Profesyonel futbolcu parasına bakar ve sportif hedeflerine göre hareket eder.

Mevzu para olacaksa ABD veya Arabistan‘da bok gibi var zaten

Adem Zorgane Belçika Ligi başlayalı 4 hafta oldu 2 haftasında en iyi ilk 11'ine girmiş.Kulübün sözleşme yenileme teklifini kabul etmeyip başka 1 kulübe transfer olmayı bekliyomuş.10 milyon euronun altına biter bu transfer..
ADEM ZORGANE, AN EXPRESS ADAPTATION – JMG Football

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt