Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.955
- 13.828
- 2.828
Geri geri koşup rakip karsilamak zor iş üstat. Ben halisahada geri geri kosarken kolumun üstüne düşüp kirmistim
Nasıl kolunun üstüne düştün renktaş ya dönerken mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geri geri koşup rakip karsilamak zor iş üstat. Ben halisahada geri geri kosarken kolumun üstüne düşüp kirmistim
o paralara o potansiyelleri alabilmene inanman sallama. anane bu arada gelip cart diye oynayabilecek durumda değil, ndiaye çöpSallanmis ne
Kendi dusunceni mi aktardin? Yoksa bende oyle dusunuyorum da.
Rakibi karşılıyordum teke tek kalmıştık. Hamle yapti karşılık vermek isterken düştüm kolumun üstüne.Nasıl kolunun üstüne düştün renktaş ya dönerken mi
Mendy gibi potansiyeller 10 milyon euro ediyor da o listedekiler daha ucuza ayni isi goremiyor yani?o paralara o potansiyelleri alabilmene inanman sallama. anane bu arada gelip cart diye oynayabilecek durumda değil, ndiaye çöp
Şunu hatırlattıGörüntüden anlaşılmıyor da Davinson'u galiba uyuşturucu iğneyle indiriyorlar. Normal bir düşüş değil yani.
mendye ben potansiyel demedim ki ayrıca 10 m verilmez, mendy ederi max 5Mendy gibi potansiyeller 10 milyon euro ediyor da o listedekiler daha ucuza ayni isi goremiyor yani?
Sen oku gec sen yorum yapma fazla.
Yüzde yüz kendi düşüncem ve okan hocanın söylemleri o yönde ortasaha oyuncularımdan çok memnunum demesi kesinleştirdi kafamda.Kendi dusunceni mi aktardin? Yoksa bende oyle dusunuyorum da.
Iyi ben farkli birsey mi diyorum? O listedeki oyunculardan en az 3 tanesi hem Mendy'den daha ucuz hem daha potansiyelli olur yazdim zaten. Belki direk buyuk katki vermez ama 1 sene alistiktan sonra cok iyi bir oyuncu hale gelebilir her biri, onu demeye calisiyorum. Mendy icin 10 milyon euro istenilen yerde gitsinler scout transfer yapsinlar diyorum bende.mendye ben potansiyel demedim ki ayrıca 10 m verilmez, mendy ederi max 5
Şunu hatırlattı