Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdide tek seçenek araplar değilki GS (istanbul), Muhtemel ingiltere manchester falan var. O zaman ki gibi yaşayacagı yeride seçebilir.
Olabilir ama Araplar 50 milyon euro gibi teklif ile gelirse bence gider. 2 sene oynar sonra emekli olur zaten. Ben olsam giderdim yani eger boyle deli bir para ile onume gelmis olsalardi yalan yok.

Hocaya desen 50 tane adam alınıyor, Mertens olmasa verkaç yapacak adam bile yok, golü de o verkaçla attık zaten.

Top atıp hareketlenmeyen, uzun vurup duran, Icardi olmasa 200 m euroluk kadronun ilk 3e giremeyeceği bir düzen var kimi atsan öğütülüyor zaten.

şunları biz yazınca bazı üyeler çemkiriyor bize!

sen yazınca cevap bile vermiyorlar sana ceza yerim korkusuyla 😂

karakter burada ortaya çıkıyor!

geçen sene de vardı maalesef

ben özellikle takımın orta saha merkezden kısa ver kaçlarla rakibi dediği hiç bir an hatırlamıyorum mesela

ama başka artılarımız ile bunu örttük
Abi tamam da bizim oyun planında uzun topla çıkmak diye bir şey yok ki. Yani her maçta bu darda kalınca yapılıyor diye oyun planı bunun üzerine denemez ki. Şu an neyse böyle bir algı var sanki hep böyle oynuyormuşuz gibi herkes bir tutturmuş bu ne biçim oyun diyorlar. Bizim hücum planları çok eksik hepimiz farkındayız da bir maçta olan bir şeyi kronikleştirdiler hayretle okuyorum.

şu bile ne kadar güzel birşey

ya city ya gala!

transferin büyüklüğü burada!

Gecen senelerde Ramos işi vardı o da CL'ye kalırsanız gelirim diyordu çakma habercilere göre

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Konya maçında izlediğim şey hakkında bir yorum yapacak olursam hocaya sövmem gerekir diye yapmıyorum sürekli dandun uzun vurmak topu havadan indirmemek mükemmel bir oyun planıydı cidden izlediğim en iyi futbol.

ilkay dışında fırsat transferi konusunda umarım ihtiyaç bölgelerine yöneliriz

geçen seneki gibi zaha da olsun ziyech de olsun tete de olsun zaten fener de bunlarla ilgileniyor çalım da olsun diye ihtiyacımız olmayan bölgeye adamlar yığmayız

İlkay gelecekse adam yiyen bir sol bekin değeri daha da artacak. O serliği orta sahadan bulamazsak savunma hattından bulmamız gerekecek çünkü. Citynin orta sahası hiçbir zaman adam yiyen oyunculardan oluşmadı ama stoperler ve beklerden bu açığı kapadılar hep.Sırf bu yüzden Cancelo gibi oyunculardan çok Ake-Gvardiol gibi oyuncuları tercih etmeye başladılar artık. Bizim de bu modelden devam etmemiz lazım.

Dursun özbek’in yeni ibrahimovic’i ilkay

Ilkay bir yerlere imza atana kadar yalanlama gelmez

Ilgimiz bile yoktur büyük ihtimal

burada sürekli ortasaha konuşuluyor ancak yönetimin en son önceliği gibi duruyor bu mevki kendi kendimize gelin güvey oluyoruz

ilkay dışında fırsat transferi konusunda umarım ihtiyaç bölgelerine yöneliriz

geçen seneki gibi zaha da olsun ziyech de olsun tete de olsun zaten fener de bunlarla ilgileniyor çalım da olsun diye ihtiyacımız olmayan bölgeye adamlar yığmayız
Sara o paralara alındıktan sonra bence İlkay tam olarak bahsettiğin durum için geçerli oluyor. Buradan İlkay'ı istemiyoruz anlamı çıkmasın ama lüks olacağı da kesin. Umarım ihtiyaçlarımıza yönelik oyuncular gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt