- 26 Kasım 2012
- 185.538
- 258.054
- 5.998
Paket açılmadı diyip 17’ye geri gönderelim diye düşünüyorum.
Faydalı olacağına inanmıyorum açıkçası
Yuh sana İadepay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paket açılmadı diyip 17’ye geri gönderelim diye düşünüyorum.
Faydalı olacağına inanmıyorum açıkçası
Olabilir ama Araplar 50 milyon euro gibi teklif ile gelirse bence gider. 2 sene oynar sonra emekli olur zaten. Ben olsam giderdim yani eger boyle deli bir para ile onume gelmis olsalardi yalan yok.Şimdide tek seçenek araplar değilki GS (istanbul), Muhtemel ingiltere manchester falan var. O zaman ki gibi yaşayacagı yeride seçebilir.
Acunun Erden Timur etkisi yapacak sandılar. Bir camia anca bu kadar özenti olabilir.İlkay sırf mesut ve arda örneklerine baksa acunla takılmaz, ikisi de bunla takıldıktan sonra dibi gördü
Hüllepay’da olurYuh sana İadepay
Hocaya desen 50 tane adam alınıyor, Mertens olmasa verkaç yapacak adam bile yok, golü de o verkaçla attık zaten.
Top atıp hareketlenmeyen, uzun vurup duran, Icardi olmasa 200 m euroluk kadronun ilk 3e giremeyeceği bir düzen var kimi atsan öğütülüyor zaten.
Abi tamam da bizim oyun planında uzun topla çıkmak diye bir şey yok ki. Yani her maçta bu darda kalınca yapılıyor diye oyun planı bunun üzerine denemez ki. Şu an neyse böyle bir algı var sanki hep böyle oynuyormuşuz gibi herkes bir tutturmuş bu ne biçim oyun diyorlar. Bizim hücum planları çok eksik hepimiz farkındayız da bir maçta olan bir şeyi kronikleştirdiler hayretle okuyorum.geçen sene de vardı maalesef
ben özellikle takımın orta saha merkezden kısa ver kaçlarla rakibi dediği hiç bir an hatırlamıyorum mesela
ama başka artılarımız ile bunu örttük

Burhan su anda elinde telefon biri tivit atsın da peşine takılayım diye beklemiyorsa beni opsunler.
Zaha'nin parasiona da icardi gibi 10 milyon versen araplar 20 milyon bile verse ilkay belki bizi tercih eder. ama gidip mesela icardiye 5-6 milyon verseydik gelmezdi bize. ilkaya 10 veremeyiz belki lakin 6-7 lere rahat çıkmamız lazım
Sara o paralara alındıktan sonra bence İlkay tam olarak bahsettiğin durum için geçerli oluyor. Buradan İlkay'ı istemiyoruz anlamı çıkmasın ama lüks olacağı da kesin. Umarım ihtiyaçlarımıza yönelik oyuncular gelir.ilkay dışında fırsat transferi konusunda umarım ihtiyaç bölgelerine yöneliriz
geçen seneki gibi zaha da olsun ziyech de olsun tete de olsun zaten fener de bunlarla ilgileniyor çalım da olsun diye ihtiyacımız olmayan bölgeye adamlar yığmayız