Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.428
- 34.367
- 2.478
Paredese olmadi. Yerine kime istersen?Bu noktadan sonra Paredes ile kesin baglar kopdumu ya da bize imza atmasi söz konusu olabilir mi daha?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Paredese olmadi. Yerine kime istersen?Bu noktadan sonra Paredes ile kesin baglar kopdumu ya da bize imza atmasi söz konusu olabilir mi daha?
keremi karşılaştıracak topçu bulamadım lakin fbnin tüm kanatlarını üst üste koyar. fbde kanat yok yalnız dikkatimi çekti, adamların hepsi ya ortasaha özellikli ya da forvet özellikli kanatlar. kerem gibi saf kanat bi kent var onun da keremle alakası yokKerem in de yazılmamış olması canımı sıktı.
Nelsson ile bağım olduğu için değerlendirme dışı benim için
Fred için yangın yapmıyorum cidden umrumda değil. Son dönemde aktif de değilim çok forumda daha çok okuyorum. Ben uzun dönemden beri söylüyorum bu batma bitme muhabbeti bana ters geliyor. Kulüplere tanınan imtiyazları görüyoruz çünkü.Ben batmakla ilgili bir şey dedim mi? Pratikte batmamış olan batık olduğunu değiştirmez.
Olmayan parayı harcadın Zaniolo’da ve şampiyonluk riskiyle aldın keza ŞL. ki geri dönüşü olağan bir adamdı.
Şımartılma falan söz konusu değil, çoğu sürünüyor maaşları bile ödemeye.
Fred bence de iyi oyuncu ama bu şekilde olmayan gerçeklik yüzünden senle farklı düşünenleri küçümsemen mantıksız. Fred iş yapmadı diyelim, satamadın da, kendi kongre üyelerinin deyimiyle 40 milyon euroluk bu paket üstüne aynısını mı alacaklar, tabii ki küçülmeye devam edecekler.
Riskin patlama ihtimalidir burada alay edilen. Biz şampiyon olursak Fener bariz şekilde patlayacak, ellerinden çıkarmaları gerekecek satılabilir oyuncuları. Onlar olursa biz ŞL ile kotarabilriiz ama iki takım da risk aldı bu sene ve bu bahsettiğin gibi her sene alınabilir risk değil.
bu hakikatleri malesef ki gscye idrak ettiremeyiz reis burada zanio'yu zalgiris maçına göre ölçen bi kitle var , futbolcu fizyolojisi, bi oyuncunun milli statüsü vb gibi teknik detaylar genel olarak kimsenin umrunda değildir. bi de çoğunluk muhasebeci oldukları için zaniodan gelecek 30 mülyon euronun bizi ilelebet ihya edeceği inancı hakim.Rashica tete barış yunus hepsinin toplamından bir zaniolo falan çıkar anca özellik olarak . Tamam rashica iyi özverili topçu eyvallah ama zaniolo dediğimiz adam bir seviye atlasa top seviye oyuncu rashicada olan hız var tete de olan teknik var barışta olan güç var üçünde olmayan bitiricilik ve şut var . İki defa defansa yardım ediyor diye rashica ile zanioloyu aynı cümlede kullanmak gerçekten cehalettir zaniolo türkiye seviyesi değil dünya seviyesi içinde üst seviye oyuncudur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
reis demin bi mesajını gördüm klüp maliyetleri ile ilgili , demişsin ki kendi firmalarına reklam verip öyle para sokuyorsa fb neden hiç bir incelemeye sokmuyorlar ? Yada ffpye girdiğinde mi incelenecek bu durum çünkü tek girdileri kendi şirketleri.Ek olarak sahada iş yapan adamın maliyeti konuşulmaz, yapmazsa konuşulur. Fenerde de genelde yapmadığı için konuşuluyor İrfancan gibi.
Kağıt üstünde Icardi dahi ziyadesiyle riskli transfer ama sahada iş yaptığı sürece sorgulamaz kimse.
Sergio’yu mesela şu an kadro dışı bıraksak 3 sene 10 m euroyu alır yatar isterse, bu da taşak geçme sebebidir rakipler için.
Yakın zamanda Space yapılmasını tavsiye ediyorumEk olarak sahada iş yapan adamın maliyeti konuşulmaz, yapmazsa konuşulur. Fenerde de genelde yapmadığı için konuşuluyor İrfancan gibi. Fred 3-4 sene önemli katkılar verirse maliyet unutulur.
Kağıt üstünde Icardi dahi ziyadesiyle riskli transfer ama sahada iş yaptığı sürece sorgulamaz kimse.
Sergio’yu mesela şu an kadro dışı bıraksak 3 sene 10 m euroyu alır yatar isterse, bu da taşak geçme sebebidir rakipler için.
Hesabına Sergen Zeren mi girdi, ne oldu sana böyle?Ulan Emrah umut bile delirtmiyor beni senin kadar
Kulüp gelirlerinin 20-25i gibi bir sınır var, o kadar yok onların sponsorlukları.reis demin bi mesajını gördüm klüp maliyetleri ile ilgili , demişsin ki kendi firmalarına reklam verip öyle para sokuyorsa fb neden hiç bir incelemeye sokmuyorlar ? Yada ffpye girdiğinde mi incelenecek bu durum çünkü tek girdileri kendi şirketleri.
Tepeden izin veriliyor da ondan.Kulüpler ztn on defa batmamislar
On defa vergi yapılandırmasına gitmemisler
Döviz borçları TL'ye cevrilmemis defalarca
Düşük faizli kredi almamışlar
He kardeşim aynen batacaklar bitecekler
Kiev’e elenebilirler, sadece lig üzerinden giderlerse sadece Malinovski eklemesi ile bile oynarlar şampiyonluğa.Besiktasi cok kucumsememek lazim bence. Hersey kadro kalitesi degildir. Senol vasatlarla iyi takım kurabilir, bunu gecmiste defalarca yapti
Favori biziz ama sadece transferle kupa kazanilmiyor
Absürt karşılaştırmalar yaparak bir yere varamazsın çok sığ bir bakış açısı oluyor bu. Zaniolonun üst düzey yeteneklerini kimse inkar etmiyor burada ama ben komple bir futbolcu olduğu için Rashicayı Zaniolodan daha faydalı buluyorum. Takıma daha uygun bir oyuncu her türlü formasyonla oynar ama Zaniolo öyle değil ona uygun bir geçiş oyunu oynatılmazsa bir verim alman zor. Ki Rashica üzerinde sanki tek aksiyonu defansif katkısıymış gibi bir algı yapılıyor. Neyse benim derdim bu değil zaten kişiden kişiye değişir, benim derdim cahil, banlayın ya da gidip voleybol izleyin gibi saygı kültüründen yoksun söylemler.Yoruma bir şey demiyorum kardeşim sadece cehalete katlanamıyorum ben şimdi burda volkan şen kısa alanda çalım atabiliyor keitadan iyi futbolcu desem veya bale defansa yardıma geliyordu messiden iyi topçu desem şu yorum mu olur günümün yüzde 20 sini bu forumda yorum okuyarak geçiriyorum çoluk çocuk gibi yorumlar okuyunca canım sıkılıyor doğal olarak . Rashica ile teteyi kıyaslarsın bu yorum olur ne bileyim Sneijder ile Alex’i kıyaslarsın bu yorum olur ama Hagi ile delgadoyu kıyaslarsan bu yorum olmaz şu an siz bunu yapıyorsunuz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi