- 22 Ağustos 2010
- 32.893
- 37.729
- 3.033
türkiyenin en büyük rant getiren inşaat projesini yönetecektin heeee :dddd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur'suz kim gelirse gelsin sonu aynı olur.Evren Göz:”Galatasaray’da muhalefet seçim hazırlıklarına başladı.”
Florya var Floryaaaaaa, daha paramparça edilcek işler varrrrDursunda az buçuk akıl varsa bu cendereden kaçmak için ekimde seçim olacağını açıklar kaçar.
Şimdilik hoca ve yönetimŞimdilik derken anlamadım rtaş bu sonrasında da degişken bir şey degilki bence.
Napsın kendi taşıyıp kendi ortalayıp kendi mi vuruş yapsın, adamın ya 5 metre önüne yada 5 metre arkasına yada 5 metre yukarsına top atıyorlar, o da olmadı 5 kişinin arasındayken adamın suratına atıyolar. Napsınlar çözerse o çözer diye buldukları topu oraya şişiriyolar.son vuruşları eskisi gibi değil bilmiyorum bana öyle geldi belkide yada genel takımdaki uyumsuzluk onuda etkilemiş olabilir
Dusmez abi dursun florya arazisi gidene kadar adamlari yalar yikar yine istifa ettirmez zaten metin ozturk ve adamlari 5 kisi geri kalan adamlarin 4 tanesi gururlu onurlu ise belki ama sanmiyorum bir iki istifa olur konu kapanir belkide hic olmazallah'ım galiba istediğim olacak.
bu yönetim düştüğü an, şampiyonuz. bak bu kadar açık söylüyorum!
eyvah yönetim düşmüyor
Gerekirse cebinden para verir o Rabiotu ve Arabistandaki stoperi getirir, aha bakın görürsünüz.Dusmez abi dursun florya arazisi gidene kadar adamlari yalar yikar yine istifa ettirmez zaten metin ozturk ve adamlari 5 kisi geri kalan adamlarin 4 tanesi gururlu onurlu ise belki ama sanmiyorum bir iki istifa olur konu kapanir belkide hic olmaz
Dursun cebinden para verir yine o adamlari tutar
Ama olurda 4 istifa gelip yonetim duserse
O 4 kisi yeni yonetime direk alinmali
Aslan parcalari deriz
Florya’yı yemeden bir yere gitmezDursunda az buçuk akıl varsa bu cendereden kaçmak için ekimde seçim olacağını açıklar kaçar.
1 dakika önce baskası olsa da ayni olur diyordun zaten lan

Transfer yapmaz bence kimse istifa etmeseGerekirse cebinden para verir o Rabiotu ve Arabistandaki stoperi getirir, aha bakın görürsünüz.
1 kere alayım dedi onuda kaybetti rahmetliye. Mümkünü yok almaz, 2-3 transfer yapar olmadı Okanı kovardursun da secim karari alacak onur yok
isler kotü giderse okan in kelleyi alir secim karari flan almaz bu şuursuz
Bazı seslerin kesilmesi gerek, taraftar 2-3 okkalı transfere sus pus olur, olmadı Okanı kovar. İllaki bi aksiyon alır çünkü rüzgarın bi dinmesi gerekTransfer yapmaz bence kimse istifa etmese
yetiyor Florya arazisi ihaleye ciktimi rantini devletten alir seneye secim yapar yazin buraya
yav kimsenin gideceği yok anca işin içinde olmayanlar giderse gider 1-2 kişiKalanların da genel kurulda içlerinden geçerler.
Gemi su alıyor eray falan aklı olan kaçar gider.
Çok kelle gidecek di
Okani kovar orda sorun yokBazı seslerin kesilmesi gerek, taraftar 2-3 okkalı transfere sus pus olur, olmadı Okanı kovar. İllaki bi aksiyon alır çünkü rüzgarın bi dinmesi gerek