Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
türkiyenin en büyük rant getiren inşaat projesini yönetecektin heeee :dddd

son vuruşları eskisi gibi değil bilmiyorum bana öyle geldi belkide yada genel takımdaki uyumsuzluk onuda etkilemiş olabilir
Napsın kendi taşıyıp kendi ortalayıp kendi mi vuruş yapsın, adamın ya 5 metre önüne yada 5 metre arkasına yada 5 metre yukarsına top atıyorlar, o da olmadı 5 kişinin arasındayken adamın suratına atıyolar. Napsınlar çözerse o çözer diye buldukları topu oraya şişiriyolar.

allah'ım galiba istediğim olacak.

bu yönetim düştüğü an, şampiyonuz. bak bu kadar açık söylüyorum!
Dusmez abi dursun florya arazisi gidene kadar adamlari yalar yikar yine istifa ettirmez zaten metin ozturk ve adamlari 5 kisi geri kalan adamlarin 4 tanesi gururlu onurlu ise belki ama sanmiyorum bir iki istifa olur konu kapanir belkide hic olmaz

Dursun cebinden para verir yine o adamlari tutar
Ama olurda 4 istifa gelip yonetim duserse
O 4 kisi yeni yonetime direk alinmali
Aslan parcalari deriz

eyvah yönetim düşmüyor
D7rs_VRWkAMAzHg.jpg

Dusmez abi dursun florya arazisi gidene kadar adamlari yalar yikar yine istifa ettirmez zaten metin ozturk ve adamlari 5 kisi geri kalan adamlarin 4 tanesi gururlu onurlu ise belki ama sanmiyorum bir iki istifa olur konu kapanir belkide hic olmaz

Dursun cebinden para verir yine o adamlari tutar
Ama olurda 4 istifa gelip yonetim duserse
O 4 kisi yeni yonetime direk alinmali
Aslan parcalari deriz
Gerekirse cebinden para verir o Rabiotu ve Arabistandaki stoperi getirir, aha bakın görürsünüz.

dursun da secim karari alacak onur yok

isler kotü giderse okan in kelleyi alir secim karari flan almaz bu şuursuz

Dursun'un ilk dönemi de benzer fecaatlarla doluydu, hatta oteli bile günün her anı istifa söylemleriyle aranırdı ama o dönem de bu çağrılara kulak asmamıştı. Erken seçim için yönetim kurulunda sayısal çoğunluk sağlanmaz ise yani istifaların devamı gelmezse, Dursun seçim kararı almaz.

Transfer yapmaz bence kimse istifa etmese
yetiyor Florya arazisi ihaleye ciktimi rantini devletten alir seneye secim yapar yazin buraya
Bazı seslerin kesilmesi gerek, taraftar 2-3 okkalı transfere sus pus olur, olmadı Okanı kovar. İllaki bi aksiyon alır çünkü rüzgarın bi dinmesi gerek

Bazı seslerin kesilmesi gerek, taraftar 2-3 okkalı transfere sus pus olur, olmadı Okanı kovar. İllaki bi aksiyon alır çünkü rüzgarın bi dinmesi gerek
Okani kovar orda sorun yok
Metin ozturk yonetim kurulunda baskanla birlikte nerdeyse koltuklarin %50 si bunlara ait
16 baskan ve uyeden 8 tanesi ellerinde
geri kalan 8 koltugun 4 tanesinin istifa etmesi
mumkun degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt