Transfer Nöbeti #13 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Nelsson Davinson Hermosa
Jelert Torreira Sara Jacobs
Barış İcardi Arias

Bari şu şekil oynamayı akıl et hocam

10 m jakops alırlarsa isterse Avrupa ligini alsınlar ben yine düşman olacağım bu yönetime. Arkadaşlar lütfen tepki koyalım adamlar göz göre göre komisyon yiyor 10 m para sol beke 10 maç oynamış yedek beke verilir mi ??? Millet deyince sinirleniyoruz ama adamlar soyuyor Galatasarayı bu olay para çalma komisyon alma başka ihtimal bile yok şu olay başka takımda olsa yemin ederim sokağa çıkamazlar bizimki şimdi elinde şarap bardağı ile poz verecek maçlarda ben 10 m Jacobs olayı olursa lig TV falan da iptal edeceğim alakamı keseceğim bu 10 m yi veren adam yargılanana usulsüzlükleri ortaya çıkana kadar .

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10 m jakops alırlarsa isterse Avrupa ligini alsınlar ben yine düşman olacağım bu yönetime. Arkadaşlar lütfen tepki koyalım adamlar göz göre göre komisyon yiyor 10 m para sol beke 10 maç oynamış yedek beke verilir mi ??? Millet deyince sinirleniyoruz ama adamlar soyuyor Galatasarayı bu olay para çalma komisyon alma başka ihtimal bile yok şu olay başka takımda olsa yemin ederim sokağa çıkamazlar bizimki şimdi elinde şarap bardağı ile poz verecek maçlarda ben 10 m Jacobs olayı olursa lig TV falan da iptal edeceğim alakamı keseceğim bu 10 m yi veren adam yargılanana usulsüzlükleri ortaya çıkana kadar .

Gram maliyetler ile ilgilenmiyorum yoruldum artık bu sene 5.yıldızı takmamız lazım bizim hatta bi 10 milyonda rabiota sıksınlar ses etmem

10 m ye jakops alma kiralık gönderme köhnü de devam etsin lig de yeterde artar bile inanılmaz şeyler oluyor göz göre göre 3 4 m parayı bu transferde araların da bölüşecekler

Gram maliyetler ile ilgilenmiyorum yoruldum artık bu sene 5.yıldızı takmamız lazım bizim hatta bi 10 milyonda rabiota sıksınlar ses etmem
5.yıldızı 10 m jakobsa verip alacaklarsa inşallah alamazlar . Şampiyon olurlarsa bide bu olayın altını kimse kazmaz unutulur adamlar Galatasarayın paralarını cebe atıyor cebe , ne şampiyonluğu ne 5.yıldızı hırsızlık yapıyorlar kendimize gelelim Asolan Galatasaraydır biz fenerli değiliz mal gibi transfere kanacak kimse bir kuruşunu yiyemez Galatasarayın

Jacops videolarını izliyorum. Tabi videolar ne kadar güncel bilmiyorum. Orta kalitesi çok iyi. Ayrıca kohn ile en büyük farkı adam net şekilde dribling yapabiliyor. Kohn kaç kere atağa çıkarken abuk sabuk top kaybı yapıyordu. Videolarda izlediğim herif ise net şekilde seviye atlariz
Ben bu jaconstan ümitliyim herifin 1.85 boyu var fizik kalitesi iyi yıldım ben çiroz adamlardan

Bu arada bize lazım olan kanat rolland sallai şu adamı alın bitsin bu kanat çilesi barış ve sallai aşırı uyumlu olur

Geçen gün mali krizdeki Lyon tüm oyuncularını satılığa çıkardı gibi bir haber okumuştum bu adamlar Zaha'yı nasıl alacakmış

Rabiyoyuda alıcaz bence ben kanattan çok rabio isterim maliyet demetin 5 tane oyuncu alıyoruz 3 ü çöp çıkıyor rabiot parası gidiyor en azından taş gibi orta saha olur

Geçen gün mali krizdeki Lyon tüm oyuncularını satılığa çıkardı gibi bir haber okumuştum bu adamlar Zaha'yı nasıl alacakmış
Maaşını biz veriyoruz adamlar bir sene deneyecekler biz maaşını vereceğiz sonra canları isterse 1 sene daha bedava oynayacaklar yüzde 50 sini biz ödüyoruz yani

İsmail Jakobs'a ilk başlarda karşıydım ama Lyon maçında iyi oynamış, asisti var. 2maçtır ilk 11'de. İyi koşuyor. 25 yaşında. Yani hazır futbolcu ama ne yazık ki bu da hücumcu bek.

Beşiktaş maçlarında orta sahada iki defansif orta saha ile çıkmak lazım. Adamlar çok iyi defanslarından çıkıyorlar.
İlginç bir istatistik Avrupa Kuplarından sonraki dönem Beşiktaş şampiyon oluyor. 2008-2009, 2020-2021, 2016-2017 sezonları. Bu sene de şampiyon olma olasılıkları çok fazla.

Hiçbir şey anlamadım
Maaşının yüzde 50 sini biz veriyoruz kardeşim zaha da fedakarlık yapmış yani adamlar yüzde 30 40 falan verecekler yani 3 m ye falan bağladılar olayı maaş olarak biz hiç bir ücret almıyoruz üzerine maaşını ödüyoruz

Maaşının yüzde 50 sini biz veriyoruz kardeşim zaha da fedakarlık yapmış yani adamlar yüzde 30 40 falan verecekler yani 3 m ye falan bağladılar olayı maaş olarak biz hiç bir ücret almıyoruz üzerine maaşını ödüyoruz

Sağlam girmiş bize hayırlı olsun

İşin ilginç tarafı hadi jelert genç oyuncu belki potansiyel görüldü de alındı tamam ama jakops ile sara gençte değil gelişimleri tamamlanmış oyuncular

40 mio para harcadık tutup tutmayacağı belli olmayan 3 transfere

Tutmazsa eğer cl de yok şampiyonlukta zor bu hocayla fena batarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağlam girmiş bize hayırlı olsun
Asıl olay sezonda 15 maça çıkamamış hiç bir özelliği türkiye seviyesi üzerinde olmayan köhnün bir gram üzerinde olmayan oyuncuya 10 m vereceğiz ve köhnü bedava kiralıyoruz inanılmaz bir akıl tutulması yaşıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt