Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan gidecekse Salih yedek icin olabilir.

Ilkay ise gercek Galatasarayliysa mesaji yollasin bizimkilere de yapsinlar bu transferi. Yoksa olacagi yok.

Bunlar net forumu okuyor yaw oglen ben yazdim bu bilgiyi yerel hicbir kaynakta gormedim bunlarin gidip de Zabarny transferini yabanci kaynaktan takip edecegini sanmiyorum.. Ben de sevdigim bir topcu oldugu icin denk geldim habere

@Veli Baltacı oglen senle konustuk olaya bak
forumda hanginiz berk göl beyler itiraf etsin

Herkesin bir bedeli var. 40 milyon euro ve uzeri veririz. Aksi halde bu ekonomi donmez. Ancak satacaksak bu is son gun olmaz. Yerlerini bir sekilde doldurmamiz lazim.
En iyi iki yerlimizi bu saatten sonra gönderemeyiz. Iskartadaki oyuncuları 3'e 5'e satıp 20 civarı girdi sağlanabilir. Kolaya kaçmadan kadroyu geliştirmemiz lazım. Bu şekilde sadece güç kaybederiz.

Berkan gidecekse Salih yedek icin olabilir.

Ilkay ise gercek Galatasarayliysa mesaji yollasin bizimkilere de yapsinlar bu transferi. Yoksa olacagi yok.
Lemina'nın yedeği U23 yabancı olmalı. O görevi yapabilecek yerli oyuncu yok.
Torreira'nın yedeği (8no) için Sara, İlkay, Efe, Eyüp yeterli olur.
Tek forvet olduğu zaman iki 8 numara ile oynayınca Torreira + Sara/İlkay oynarız.

O zaman gereken transferler:
1- Kaleci
2- Boey vb.
3- Lucumi vb.
4- U23 DOS
5- Yedek Sağ Bek (G.Sazdağı)
6- İlkay

NOT: Kaleci U23 olursa Zaniolo takımda kalabilir.

Beraldo'yu izledim sertliği hariç dört dörtlük.
Teknik var, dribbling var, ön libero bozması gibi bir şey.
Singo'yla alırsak dengeli oluruz savunmada, singo sağ bek sert, atletik, diri. Beraldo sol stoper teknik, oyun kurar geriden. Güzel olur. Üçlü de olurlar.

Beraldo'yu izledim sertliği hariç dört dörtlük.
Teknik var, dribbling var, ön libero bozması gibi bir şey.
Singo'yla alırsak dengeli oluruz savunmada, singo sağ bek sert, atletik, diri. Beraldo sol stoper teknik, oyun kurar geriden. Güzel olur. Üçlü de olurlar.
hızı nasıl?

Şu 3 günlük ölüm sessizligi bir anda biten güzel bir tranafer ile son bulmazsa küfür

İlkay'ın aklında TR olduğunu düşünmüyorum. 7-8 milyon net maaşı bırakıp geleceğini hiç sanmıyorum. Bonuslarla 5 milyondur teklif edilen rakam ama İlkay bence City'de ve aldığı maaştan memnun kafasında TR yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt