Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 40.046
- 17.935
- 2.838
Mutfak tesisatına 11 milyon € harcayan Borussia Dortmund'un, an itibarıyla transfer yapacak parası kalmadı.
BILD

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahada tüpleri oynatsınlarMutfak tesisatına 11 milyon € harcayan Borussia Dortmund'un, an itibarıyla transfer yapacak parası kalmadı.
BILD
Operasyon gizli, kimsenin basinda adini gormedigi 3 kalecinin pesindeyizEderson haberleri de bir an kesildi.
Tik yok kaleci konusunda, haber bile yok yabanci basinda.
Mutfak tesisatına 11 milyon € harcayan Borussia Dortmund'un, an itibarıyla transfer yapacak parası kalmadı.
BILD
Skor tahmini alalım?Feyenorda 10k atıldı, çok rahatım
Sato sensei, bize karşı tutumundan bahsediyorum, biliyormuyuz.
Ermeni 10 numara alıyorduk rusyadan neydi o zakaryan mı, ne oldu, 'ailem istemiyor, babanem ölümü gör dedi' diye gelmedi biliyorsun.![]()
3-0Skor tahmini alalım?
11 milyon mu yuh, o paraya almanya'daki tüm mutfak tesisatlarını yaparsın.Mutfak tesisatına 11 milyon € harcayan Borussia Dortmund'un, an itibarıyla transfer yapacak parası kalmadı.
BILD
Hiç kilo almış gibi görünmedi bana şahsenosimhenim kara boğam azcık kilo almış sanırım
inşallah hızını etkilemez
Petroviç neredeyse 30 gittiTzokalis'i almanın olurunun olmadığını hala nasıl anlamıyor bazıları, ben de bunu anlamıyorum. Adamlar 20-25 istiyorlar, bu parayı verebilecek olsan gider Petrovic'i alırdın zaten haftalar önce. Kaleye bonservisi 10 milyonun bile altında birileri bakılıyor burası çok net. Bu yüzden de gelen herifin vasat çıkmama ihtimali yüzde 5 filan. Es kaza Ederson'u City salarsa uygun fiyata ve Ederson da maaş olarak beklentilerini insani seviyelere düşürürse ne ala. Yoksa kaleye düzgün birisini alma ihtimallerine zerre inanmıyorum.
İşin o yönü ayrı konu zaten.Petroviç neredeyse 30 gitti
Benim gönlüm o arkadaştaydı zaten de.İşin o yönü ayrı konu zaten.
aslanım makine gibi hala
Yakın zamanda 19'luk bir forveti iyi paraya sattıktan sonra mabadları kalktı, bu herifi asla ucuza vermezler. Dediğin fiyatlara alınabilecek olsa çoktan başka bir kulüp alırdı en kötü. Herif 22 yaşında, milli takımda da oynuyor. Yani takımın en önemli asseti konumunda.Benim gönlüm o arkadaştaydı zaten de.
Çolakis 15 üstü bir kaç milyona hallolur gibi geliyor bana.