Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sato sensei, bize karşı tutumundan bahsediyorum, biliyormuyuz.
Ermeni 10 numara alıyorduk rusyadan neydi o zakaryan mı, ne oldu, 'ailem istemiyor, babanem ölümü gör dedi' diye gelmedi biliyorsun.😉

bize karşı bi tutumu olabilecek kadar aptal birisine hiç benzemiyor

14 yaşından beri jason bourne gibi sportif eğitim almış, tamamen profesyonel bi herif görebildiğim kadarıyla. konuşması falan çok düzgün

Tzolakis'i almanın olurunun olmadığını hala nasıl anlamıyor bazıları, ben de bunu anlamıyorum. Adamlar 20-25 istiyorlar, bu parayı verebilecek olsan gider Petrovic'i alırdın zaten haftalar önce. Kaleye bonservisi 10 milyonun bile altında birileri bakılıyor burası çok net. Bu yüzden de gelen herifin vasat çıkmama ihtimali yüzde 5 filan. Es kaza Ederson'u City salarsa uygun fiyata ve Ederson da maaş olarak beklentilerini insani seviyelere düşürürse ne ala. Yoksa kaleye düzgün birisini alma ihtimallerine zerre inanmıyorum.

Tzokalis'i almanın olurunun olmadığını hala nasıl anlamıyor bazıları, ben de bunu anlamıyorum. Adamlar 20-25 istiyorlar, bu parayı verebilecek olsan gider Petrovic'i alırdın zaten haftalar önce. Kaleye bonservisi 10 milyonun bile altında birileri bakılıyor burası çok net. Bu yüzden de gelen herifin vasat çıkmama ihtimali yüzde 5 filan. Es kaza Ederson'u City salarsa uygun fiyata ve Ederson da maaş olarak beklentilerini insani seviyelere düşürürse ne ala. Yoksa kaleye düzgün birisini alma ihtimallerine zerre inanmıyorum.
Petroviç neredeyse 30 gitti

Benim gönlüm o arkadaştaydı zaten de.
Çolakis 15 üstü bir kaç milyona hallolur gibi geliyor bana.
Yakın zamanda 19'luk bir forveti iyi paraya sattıktan sonra mabadları kalktı, bu herifi asla ucuza vermezler. Dediğin fiyatlara alınabilecek olsa çoktan başka bir kulüp alırdı en kötü. Herif 22 yaşında, milli takımda da oynuyor. Yani takımın en önemli asseti konumunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt