Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 51.300
- 29.533
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeni cuestalar hoAnca curuk elmayi alirsin kimse sana oyuncu moyuncu vermez onlar yerine oyuncu alamadiktan sonra.
Sallai-arda okan ile clye çıkarsak barca-psg maçlarında 22 gol filan yeriz veli abiYerli sağ beke gidiyorsak, Singo'yu göndereceğiz sanırım. Hadi inş.
Biz İlkay yetersiz, Hakan alınsın demiştik. Hadi alındı, ne olduğunu gördük. Niye hala takımda?İlkay'a kimse itiraz etmezdi alındığında ben de istemiştim yalan yok olmadı tutmadı her transfer tutacak diye de şart yok ama çabuk aksiyon alınmalıydı.
O dönemki yerli potansiyeli ile şimdiki pek yakın değil orada 6 yabancı oynayabiliyordu şimdi 14 yabancı var iyiyse formayı kapıyor.arda okan=tarık çamdal
o kadar alakası yok ki tarıklaArda Okan da tam tarık çamdal vibe var
3lünün beki olarak oynuyor Göztepede. Singoya teklif geldiği söyleniyordu o satılıp alınmak isteniyor herhalde
Nhaga-Lesley-İlkay hocanın ilk 11’de düşünmediği yedekten 10-15 dk girecek 3 adam varŞu anda Nhaga çok net bir şekilde planlama fazlası bir oyuncu haline geldi. İyidir kötüdür demiyorum. Lesley transferi ile birlikte kendisinin süre bulması imkansız hale geldi. Lesley'i daha yeni kiraladık, geri gönderemeyeceğimize göre? Nhaga'yı bir yere kiralamalıyız.
Hal böyle olunca, 2 tane u23 hakkımız açılıyor.
Git 2 tane u23 esas mevkii stoper olan adam al değil mi? En azından bir tane al ya da.
Rios var.Torr yerine o bile gelip 1 maç oynasa millet clyi alacaz sanarTorreira bu saatten sonra bir yere gidemez, 35 saat icerisinde ondan daha iyisini getirme sanslari neredeyse yok denilecek kadar az.
Pape Sarr vardi iste, onu da Juve aldi bugun.
Rios oyle ahim sahim topcu olmadigini Benfica'da gosterdi, 20 milyona kadar verilir yinede eger degisim isterlerse ama haberlerde gecen 30 milyon euro tam yagli kazik.Rios var.Torr yerine o bile gelip 1 maç oynasa millet clyi alacaz sanar