Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreria giderse, 2 orta saha lazım. Sağ beki bu yüzden yerli yapmaya çalışıyorlar sanıyorum.

Arda Okan da tam tarık çamdal vibe var

3lünün beki olarak oynuyor Göztepede. Singoya teklif geldiği söyleniyordu o satılıp alınmak isteniyor herhalde

İlkay'a kimse itiraz etmezdi alındığında ben de istemiştim yalan yok olmadı tutmadı her transfer tutacak diye de şart yok ama çabuk aksiyon alınmalıydı.
Biz İlkay yetersiz, Hakan alınsın demiştik. Hadi alındı, ne olduğunu gördük. Niye hala takımda?

Şu anda Nhaga çok net bir şekilde planlama fazlası bir oyuncu haline geldi. İyidir kötüdür demiyorum. Lesley transferi ile birlikte kendisinin süre bulması imkansız hale geldi. Lesley'i daha yeni kiraladık, geri gönderemeyeceğimize göre? Nhaga'yı bir yere kiralamalıyız.

Hal böyle olunca, 2 tane u23 hakkımız açılıyor.

Git 2 tane u23 esas mevkii stoper olan adam al değil mi? En azından bir tane al ya da.
Nhaga-Lesley-İlkay hocanın ilk 11’de düşünmediği yedekten 10-15 dk girecek 3 adam var
Bu durumda Nhaga kiralık gitmeli bence de yer kalmadı

Hem Sallai hem Singo kalir.

Arda Okan'i falan gecin.

Arda Okan’ı Fener altyapısında oynadığı dönemlerde izlemiştim, Güler ortada Okan sağ açıkta oynuyordu ve solaktı. Meğer iki ayağını da kullanıyormuş.

Sonrasında ADS’de sağ bek olmasına bayağı şaşırmıştım, lig için iş yapabilir de istenen paraların adamı değil.

Örnek verecek olursam Oğuz’u çok istiyordum Fener aldığı dönem, Eren’e de olumluydum, Eren kadar bile iş yapması zor Arda’nın.

UĞURCAN - EDERSON
JANKAT - TARIK
GÜNAY - MERT

SALLAI - SEMEDO
SANCHEZ - SKRINIAR
APO - AKE
JAKOBS - BROWN
SINGO - OPPONG
YUSUF AKÇİÇEK - ÇAĞLAR
EREN ELMALI - LEVENT MERCAN
ARDA - YİĞİT EFE
KAAN AYHAN - MERT MÜLDÜR

TORREIRA - KANTE
SARA - GUENDOUZİ
LEMINA - ISMAİL
NHAGA - BARTUĞ
LESLEY - MERT HAKAN
İLKAY - İRFAN

BATRAKOV - ASENSIO
SANE - GREENWOOD
LEAO - KEREM
BARIŞ ALPER - OĞUZ
YUNUS - NENE
OSIMHEN - VEDAT
DENIZ - LUKAKU

Torreira bu saatten sonra bir yere gidemez, 35 saat icerisinde ondan daha iyisini getirme sanslari neredeyse yok denilecek kadar az.

Pape Sarr vardi iste, onu da Juve aldi bugun.
Rios var.Torr yerine o bile gelip 1 maç oynasa millet clyi alacaz sanar

Arda Okan için şöyle bir bilgi daha vereyim aynı zamanda forvette oynayabiliyor.

Sağ bek, sağ kanat, forvet.

Sallaiyi satamazsin eldeki net en iyi sag bek .. Sallai- Arda ile de SL'de savunma yapmak mumkun degil .. 2 ucu boklu degnek resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt