Transfer Nöbeti #14 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert sara daha oynamadan cöp damgasi yedi.
Aynen durum bu işte buna kızıyorum taraftar baskısı yüzünden oyuncular çekiniyor istedikleri gibi oynayamıyor hata yaparım diye çünkü arkalarında durulmuyor Şuan kaçıncı bek tutmama nedeni boey işte boey öyle bi profil çizdiki yerine kim gelse beğenilmiyor malesef

Arias alacağına bedava trezege var Okan hocam onu al hem 10 numarada da oynar ha birde ts yeni aldığı 6 no yu da yollayacakmis iskocya dan gelen adını unuttum al gec ikisini bedava mis gibi .
Yazık havalara sactiginiz paralara umut bozok da al yedek forvete ver elindeki Halil dervisoglu ugursuzunu temiz iş
Trezege nerede bedava Trabzon fesih mi etti o bahsettiğin 6 no ya da 10 milyon istiyorlar ?

12 kisiyle mi oynayacaz?
26572.jpg

Sergio Oliveira, Galatasaray yönetimine, ‘2 yıllık maaşım olan 6.2 M €’yu verin, ben giderim’ dedi. (Spor Gecesi)

yarın transferlerin bitmesi lazım yanlış mıyım 3 eylülde listeyi veriyoruz sanırım

Kanatlarda Barış dışında fizik olarak üstün oyuncumuz yok bu açından saçma geliyor. Mesela Kerem gidip- Zaha kalsaydı bir mantığı olabilirdi.
Abi bana göre bizim kanatlara forvet özellikli adamlar lazım rakip beklerim yakasından düşmeyecek herifler lazım mesela datro fofona alıp oynayabiliriz sol Kanada

Fofona Batshuayi Barış

Çok güçlü ileri üçlü olur rakip defansa ızdırap olurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt