Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.737
- 15.429
- 2.323
Metehanla idare et1.90 oyuncuya hasret kaldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Metehanla idare et1.90 oyuncuya hasret kaldık
Aynen durum bu işte buna kızıyorum taraftar baskısı yüzünden oyuncular çekiniyor istedikleri gibi oynayamıyor hata yaparım diye çünkü arkalarında durulmuyor Şuan kaçıncı bek tutmama nedeni boey işte boey öyle bi profil çizdiki yerine kim gelse beğenilmiyor malesefJelert sara daha oynamadan cöp damgasi yedi.
Heycanlanalim mi?Yok, duyum bile yok
Trezege nerede bedava Trabzon fesih mi etti o bahsettiğin 6 no ya da 10 milyon istiyorlar ?Arias alacağına bedava trezege var Okan hocam onu al hem 10 numarada da oynar ha birde ts yeni aldığı 6 no yu da yollayacakmis iskocya dan gelen adını unuttum al gec ikisini bedava mis gibi .
Yazık havalara sactiginiz paralara umut bozok da al yedek forvete ver elindeki Halil dervisoglu ugursuzunu temiz iş
Tuhaf şekilde buradaki yorumlar çok övgü dolu ama bilemedim
12 kisiyle mi oynayacaz?Heycanlanalim mi?
12 kisiyle mi oynayacaz?
Bittik
Domuz gibi güçlü topçu işte Arias.Kanatlarda Barış dışında fizik olarak üstün oyuncumuz yok bu açından saçma geliyor. Mesela Kerem gidip- Zaha kalsaydı bir mantığı olabilirdi.
Niye öyle diyonuz yaw, Torreira gayet yakışıklı sporcu bi adam o kadar param olsa Devrimin suratına bile zicmam netBunu yeni anlaman üzdü![]()
Rize ve Tjk mevzusunu yaşadığımız gün, hayatımın en kötü günlerinden birisiydi.Gedson nöbetini açmamı kabul ettiğin günü hatırlar mısın?
Abi bana göre bizim kanatlara forvet özellikli adamlar lazım rakip beklerim yakasından düşmeyecek herifler lazım mesela datro fofona alıp oynayabiliriz sol KanadaKanatlarda Barış dışında fizik olarak üstün oyuncumuz yok bu açından saçma geliyor. Mesela Kerem gidip- Zaha kalsaydı bir mantığı olabilirdi.