Transfer Nöbeti #15 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamı izlememişsin ama kendisini çok geliştirdiğini iddia ediyorsun. Burası çok komik işte.
Ben izledim diye bir yorum yapmadım ayrıca. Profil olarak Abdülkerim ile uymuyor diyorum.
Bir de bu adam madem kendini bu kadar geliştirdi niye kimse istemiyor da TS'ye öneriliyor, bizle adı geçiyor, araplar teklif yapıyor diyorum. Adama şu ana kadar teklif yaptığı iddia edilen tek takım Torino. Fransa'da kalsaymış ya. Söylenenin yarısı kadar iyi olsa Fransa'nın yarısı adamı isterdi, hele hele beleşken.
Onur neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Adam iyi işte. Avrupa'dan teklif yok diyordun Torino teklfi yapmış işte. Sen de ezbere yorum yapıyorsun. Adamı lyon maçlarını izlemedim ama videolarından ve defansif verilerinden iyi olduğu aşikar.

Ts grilişide istiyor ne yani ölçü mü oluyor oyuncunun kötülüğü veya iyiliği hakkında. Avrupa takımları yüksek maaş isteğinden dolayı yanaşmıyor. Oyuncu zaten bize gelmek için yanıp tutuşuyor.

Ruganiye ilgimizin olmasından belliydi zaten. Bence anlaşma yakın. Kaan+yabanci alınır.

2 as stoperi birden satmak, ne bileyim. Hayırlısı.

nelsson'un menajeri!!! höjlund'u getir nelsson'u götür kardeşm

Biz bu seneki kadro için ne kadar para harcadık toplamda?

giresun maçına nelsson yedek başlar sonradan oyuna girerek vedalaşır taraftarla.
Yeni tandem
7A0084A6-E9B5-4B6B-97FC-BB316471340C.webp

Kaan’a helalinden 300bin kiralama+ 1,5 satın alma koyalım gelsin. Fazlası zarar yazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt