Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Nelssonu almadan gitmez o kel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur neyi ispatlamaya çalışıyorsun. Adam iyi işte. Avrupa'dan teklif yok diyordun Torino teklfi yapmış işte. Sen de ezbere yorum yapıyorsun. Adamı lyon maçlarını izlemedim ama videolarından ve defansif verilerinden iyi olduğu aşikar.Adamı izlememişsin ama kendisini çok geliştirdiğini iddia ediyorsun. Burası çok komik işte.
Ben izledim diye bir yorum yapmadım ayrıca. Profil olarak Abdülkerim ile uymuyor diyorum.
Bir de bu adam madem kendini bu kadar geliştirdi niye kimse istemiyor da TS'ye öneriliyor, bizle adı geçiyor, araplar teklif yapıyor diyorum. Adama şu ana kadar teklif yaptığı iddia edilen tek takım Torino. Fransa'da kalsaymış ya. Söylenenin yarısı kadar iyi olsa Fransa'nın yarısı adamı isterdi, hele hele beleşken.
bizi beklemekteAraplar alsa şimdi de alır üstat. Adamın cv'sinde City, Lyon falan var ama kabak gibi ortada kaldı. Acaba bizi mi bekliyor
herkes ister ama degerini veren alır diyelimNelsson için tm değerine bakıp 3.5 milyon euroluk adama 7 m euro verdik diye herkese sallayanlar şimdi tm değeri 12yken 25 istiyor.
Bunu ne olarak tanımlayabiliriz
tamam derimnelssondan gelen parayla brekalo+nino paketine ne diyorsun
Adamı paket yapıp uçağa fırlattın reisgiresun maçına nelsson yedek başlar sonradan oyuna girerek vedalaşır taraftarla.
Nelsson için tm değerine bakıp 3.5 milyon euroluk adama 7 m euro verdik diye herkese sallayanlar şimdi tm değeri 12yken 25 istiyor.
Bunu ne olarak tanımlayabiliriz
Onun maaşı 2-2.5tuozan 5 milyona getti honfenheima . sudan ucuz
Yeni tandemgiresun maçına nelsson yedek başlar sonradan oyuna girerek vedalaşır taraftarla.
18mlik teklifi duyunca benAdamı paket yapıp uçağa fırlattın reis