Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.746
- 67.973
- 5.003
Trabzon gibi şampiyon takımı bozduk. Bakalım ne olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Risk cünkü oyuncu gitmek isterse satamasin.Soylediginin mantigi yok. O zaman her transfer risk olur
Yarın bu transfer yatabilir bilyo musun,gerci gitse bile iyi bi zamanda gitmiyo,orda da kalıcı olmayacak.o yuzden donecek dedimBari Zaniolo tutalım 10 numara oynatırız.
Ligde yerli sebebiyle el mahkum da Kerem'i ne zaman forvet arkasına atsak sol taraftan daha faydalı oynuyor bence belli özellikler sebebiyle tam 10 numarayı karşılamasa da ısrar etmek lazım.zaha ve kerem aynı anda oynar mı ahbap
10 numara nöbetine gel desteğe rashicada gitti zaten artık kanata gerek yok.Bari Zaniolo tutalım 10 numara oynatırız.
taraftarın kızmasının 1.sebebi bence transferler degil kacıncı resmi mac oldu sahada karman corman bir oyun var ne oldugu belli degil ve bolca pozisyonlar verilen bir oyun
taraftarı bu kızdırıyor
Dayı bende aynını diyorum lig başladı adamlar 2 maç oynadılar rashica niye oynamadı kadroda yoktu.He ya. Koca paragrafta sectigin nokta da emin ol en can alici nokta. Gecen sene 2. Yari zaniolo vs rashica istatistiklerine bak. Lig baslayincaya kadar rashica bekledi. Oteki 3 mac oynamadi transfer icin. Hata ben de cevapliyorum.
Ben bugünkü maça da oyunculara da bakmadım.trabzon macıyla beraber bakacağım.bu sene nelson ve keremin senesiElf gözlerin neler görüyor bundan sonraki transfer döneminde?. Bir de Melikşah konusunda kendini yırttın Haklıymışsın. İnsan hayret ediyor. Ne gerek var ki duyumculuk oynamaya.
Yatsın da en azından içerden çözelim.Yarın bu transfer yatabilir bilyo musun,gerci gitse bile iyi bi zamanda gitmiyo,orda da kalıcı olmayacak.o yuzden donecek dedim
Olivieranın net hakkı yeniyor bu arada. Oliviera-Midsjto başlamalı diğer maçlara. Berkanla set oyunu çok sekteye uğruyor, aşırı yavaş oynuyoruz.
Türkiyede kral gibi takılıyorlar. Avrupada asker oluyorlar.Iyi de Veratti de De Paul da kral degil.
Gelsin artık aslan.
Sampiyonlugu ipleyen yoktur diye düsünüyorum zaten su an. Önündeki iki Molde macini kazandiginda sampiyonluk priminin 10 katini kazanabilirsin.Her sene sampiyon olmak zorunda degiliz