Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftarın kızmasının 1.sebebi bence transferler degil kacıncı resmi mac oldu sahada karman corman bir oyun var ne oldugu belli degil ve bolca pozisyonlar verilen bir oyun

taraftarı bu kızdırıyor

Çünkü gelen adamlar oynamıyor daha hazır değiller
Çünkü gelen giden muhabbetine herkesin kafa şuan transfer konularında
Geçen seneden çok güçsüz bu takım şu kısımda hemfikirsek tüm taşlar yerine oturtuyor zaten
Gelen transferlerin ismine göre gaza gelip barca gibi real gibi oynamayı hayal ediyordunuz ama olmuyor işte bekleyelim az 2 3 haftaya rayına oturacak her şey

Neredeyse defans hattı hariç tüm oyuncular rotasyon oyuncuları olacak sezonun tamamında

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olivieranın net hakkı yeniyor bu arada. Oliviera-Midsjto başlamalı diğer maçlara. Berkanla set oyunu çok sekteye uğruyor, aşırı yavaş oynuyoruz.

He ya. Koca paragrafta sectigin nokta da emin ol en can alici nokta. Gecen sene 2. Yari zaniolo vs rashica istatistiklerine bak. Lig baslayincaya kadar rashica bekledi. Oteki 3 mac oynamadi transfer icin. Hata ben de cevapliyorum.
Dayı bende aynını diyorum lig başladı adamlar 2 maç oynadılar rashica niye oynamadı kadroda yoktu.
Adam çıktı ilk 11 oynatacaktık kasığında ağrı hissettik dedi, Zaniolo için sakat denildi fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı koşular yaptığını izledik gördük.
Boş beleş konuşup ortaya bir laf atıyorsunuz sonra kendi attığınız lafa alıntı yapıp cevap veriyorsunuz.

Ayrıca neyin istatistiğine bakayım tüm sezonu seninle geçiren ligin ortalarına doğru düşen ve linç edilen rashica gerçeğini mi görmezden geleyim. Deprem sebebiyle 2 ay oynanmayan zaten sorunlu gelen ve hazır duruma gelmesini beklediğimiz oyuncuyu mu karşılaştırayım.
Zaniolo sana net olarak 2 maç kazandırdı bunu yaparken de oynadığı maçlarda attığı goller avrupa takımlarıyla oynadığında atman gereken gollerdi yani bunu yapabilecek bir oyuncun var elinde rashica boeye ne kadar yardım ediyor diye gol dahi atamadan bitecek maçları izlemek hoşuna mı gidecekti.

Durup dururken elma ile armudu karşılaştırıp çıkarım sağlamaya çalışıyorsun

İkisi de çok umrumda değil keza birinin stiline yakın başka bir oyuncun var elinde. Diğerini de satmak için aldın bu kadar. Bitti gitti.

Herşey bir tarafa ben laubali oyunu beğenmiyorum

2019 daki oyunu hatırlattı bana inşallah yanılırım

Bunu kazanırken söyleyeyim belki linç yiyecem ama takımda ciddiyet problemi var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elf gözlerin neler görüyor bundan sonraki transfer döneminde?. Bir de Melikşah konusunda kendini yırttın Haklıymışsın. İnsan hayret ediyor. Ne gerek var ki duyumculuk oynamaya.
Ben bugünkü maça da oyunculara da bakmadım.trabzon macıyla beraber bakacağım.bu sene nelson ve keremin senesi

Emine masallah,geriden ne paslar atti ilkyari oyle,kaan ayhan net ortsaha oynar

Sen de rashica çarşamba bize imza atacak demişsin kemanşah

1692134783402.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt