Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.581
- 35.484
- 3.758
oyuncu fiziksel ve mental açıdan güclyse eskisiden bile iyi dönebiliyor çaprazbag sakatlıgından,en güzel örnegi Bentancur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UğurcanEderson
Singo
Kiralik stoper
bitti gitti
50ye forvet de almayalim hatta 25-25 10 no ve forvete bolelim ..Daha mantikli olur ama ona ragmen yine Osimhen derim ..
Allah korusun Sakatlik bela olmazsa ne verecegi belli bir dunya yildizi varken ne katki alacagimizi bilmeyecegimiz adamlara bizim icin yuksek paralari harcamam ben..
Gecen yazdan beri kac tane 8-10 milyona adam aldik soyle iyi boyle iyi dendi gittik 20ye Sara aldik hangisi gercekten tatmin edici oynayabildi ki ? Biz cok gorduk bu senaryolari forvet diye parayi cer cop ederdik 2 yilda
Hemen stoper ve os önerisi alalımKaliteli sağ bek ve kaliteli kaleci alınmak zorunda.Stoper ve orta saha u23 alınmalı.O yüzden yusuf ve jelert derhal gönderilmeli
Tabi herkesin görüşüne saygi duyarim ama benim icin Osimhenin onemini soyle izah edeyim.. Gecen yil İcardi saglam olsa Osimhen olmasa biz sampiyon olamazdik bu adam takim bir halt oynamazken kendi kendine cok mac aldiBen 50-55'e alırsın derken hepsiyle alırsın demek istemedim. Getirirdin ama çok klas bir santrafor her türlü. Onu demek istedim.
Kalecinin çok sağlam ve güvenilir olduğu. Elbette bir Osimhen olmasa da çok iyi bir santrafor getirdiğin ve elinde diğer mevkiler için daha çok paranın kaldığı senaryo Günay-Osimhen senaryosundan bence net daha iyi... Tek bir santraforun etkisini (Osimhen bile olsa) çok abartıyorsunuz bence. Üstelik elimizde ek olarak hala iyi kötü Icardi ve orada oynayabileceğini defalarca göstermiş Barış varken... Osimhen'in tek başına yarattığı etki ligde yine baya oluyor ama Avrupa'da tek Osimhen'le yine olmayacak... Orada hem takımın kalanının hem de kalecinin daha iyi olmasına çok ihtiyacın olacak...
Burda calismiyorum/calismak istemiyorum sapkasi takan nelsson ile arkasina bakmadan kacan sonra sicip kendine talip bulamayip geri dönen zanyolodan mi medet umacagiz?Zaniolo ve nelssonu yollamazlar umarım, bunlar kimseyi alamayacak belli oldu
Bu konularda tembelizYa scout31 stoper bulmak aslında o kadar kolay ki
TS'nin bulduğu Batagov kadar da mı bi herif bulamıyoz
Burda calismiyorum/calismak istemiyorum sapkasi takan nelsson ile arkasina bakmadan kacan sonra sicip kendine talip bulamayip geri dönen zanyolodan mi medet umacagiz?
Ikiside defolsun onlarin yerine metehan=nellson, zanyolo=ahmed var zaten kaldi ki metehanla ahmed de gitmeli. Kadroya bak 5 para etmez topcu dolu
oyuncu fiziksel ve mental açıdan güclyse eskisiden bile iyi dönebiliyor çaprazbag sakatlıgından,en güzel örnegi Bentancur
ne cok konusuyon yavBu konularda tembeliz