Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu arada bizim bu eski galatasaraylıyım diye geçinen son 10 senede formamızı giyen şimdinin hocaları var ya onların bizim scout ekibinin samimiyeti yada kaşılıklı çıkarı ile bazı dataları temin ettiğini düşünüyorum.

Bu konuya çok sıkı denetim gelip gerekiyorsa bu heriflerin hepsinin önce bize bizden de kiraya gitmesi lazım. Çok istiyorlarsa gelsinler bizle entegre çalışsınlar. Sen juventusun u19undaki oyuncuyu 3 senedir nereye takip ediyorsun dayı önce onu sorarlar. 3 ay kaldığın kasımpaşa yada oyuncusuna para veremeyen antep scout ekibiyle mi buldunuz bu oyuncuları.

Yönetim ayık olsun bak çok pis bir sızıntı mevcut. Bu ileride büyük sorun yaratır bize.

Cuestaya %20 kar payı koyalım bizden gidince patlayacaga benziyor.

Ben bu arada bizim bu eski galatasaraylıyım diye geçinen son 10 senede formamızı giyen şimdinin hocaları var ya onların bizim scout ekibinin samimiyeti yada kaşılıklı çıkarı ile bazı dataları temin ettiğini düşünüyorum.

Bu konuya çok sıkı denetim gelip gerekiyorsa bu heriflerin hepsinin önce bize bizden de kiraya gitmesi lazım. Çok istiyorlarsa gelsinler bizle entegre çalışsınlar. Sen juventusun u19undaki oyuncuyu 3 senedir nereye takip ediyorsun fayı önce onu sorarlar. 3 ay kaldığın kasımpaşa yada oyuncusuna para veremeyen antep scout ekibiyle mi buldunuz bu oyuncuları.

Yönetim ayık olsun bak çok pis bir sızıntı mevcut. Bu ileride büyük sorun yaratır bize.
Kimi kastediyorsun, hangi oyuncu transferi?

Kavukcu resmen 1 ay Napoli'de cile cektikten sonra, "hee simdi ogrendim bunlarin pazarlama stratejisini, bize gelenlere de aynisini deneyecegim' diyordur :D

Transfer yapmayı unutuyor ama.

Aynı anda onu da yürütse iyi olacak.

Cuesta'nın satışı kadar kaleci, stoper ve sağbek'i de düşünsün.

Transfer yapmayı unutuyor ama.

Aynı anda onu da yürütse iyi olacak.

Cuesta'nın satışı kadar kaleci, stoper ve sağbek'i de düşünsün.
Adam hem Puma ile gorusuyor, hem oyuncu satislariyla ilgileniyor, hemde takima transfer yapma gayretinde.

Bildigin one man show. Kimse yok ki kulupte yardim edecek. Geri kalan yoneticileri at cope gitsin. Bundan dolayi kendisine birsey de diyemiyorum cunku hepsine yetisemiyor.

Kimi kastediyorsun, hangi oyuncu transferi?
Selçuk ya dün kinlendim kendisine bir sürü laf ettim gece biraz oturdum sakin kafayla hem araştırdım hemde düşündüm.
Bir tane herif almışlar juventus altyapısında in free 19 yaşında belçikalı. Herif keita resmen.

Ben bunun selçuk yada çevresi tarafından keşfedilebileceğini düşünmüyorum. 2-3 senedir takip ediyoruz demiş. 16 yaşında kimin hangi datasını analiz ederek takip ettin. Terim zamanı bu herif teknik ekipteydi. Oyuncu izleme birimiyle direkt ilişkililerdi.
Takibi sürdürülmeli bu işin.

28 Agustos

CL kura cekimi

Kalan gun: 13

CL icin kadro bildirme 2 eylul diye aklimda kaldi, emin degilim: kalan gun 18

Selçuk ya dün kinlendim kendisine bir sürü laf ettim gece biraz oturdum sakin kafayla hem araştırdım hemde düşündüm.
Bir tane herif almışlar juventus altyapısında in free 19 yaşında belçikalı. Herif keita resmen.

Ben bunun selçuk yada çevresi tarafından keşfedilebileceğini düşünmüyorum. 2-3 senedir takip ediyoruz demiş. 16 yaşında kimin hangi datasını analiz ederek takip ettin. Terim zamanı bu herif teknik ekipteydi. Oyuncu izleme birimiyle direkt ilişkililerdi.
Takibi sürdürülmeli bu işin.
3 senedir bir kulup calistirmiyor ki kendisi, 1 senede 2 takim degistirdi yani kendi scout ekibini mi kurmus onlar mi arastiriyormus?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt