- 16 Haziran 2010
- 204.036
- 156.097
- 6.838
Kavukcu resmen 1 ay Napoli'de cile cektikten sonra, "hee simdi ogrendim bunlarin pazarlama stratejisini, bize gelenlere de aynisini deneyecegim' diyordur 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimi kastediyorsun, hangi oyuncu transferi?Ben bu arada bizim bu eski galatasaraylıyım diye geçinen son 10 senede formamızı giyen şimdinin hocaları var ya onların bizim scout ekibinin samimiyeti yada kaşılıklı çıkarı ile bazı dataları temin ettiğini düşünüyorum.
Bu konuya çok sıkı denetim gelip gerekiyorsa bu heriflerin hepsinin önce bize bizden de kiraya gitmesi lazım. Çok istiyorlarsa gelsinler bizle entegre çalışsınlar. Sen juventusun u19undaki oyuncuyu 3 senedir nereye takip ediyorsun fayı önce onu sorarlar. 3 ay kaldığın kasımpaşa yada oyuncusuna para veremeyen antep scout ekibiyle mi buldunuz bu oyuncuları.
Yönetim ayık olsun bak çok pis bir sızıntı mevcut. Bu ileride büyük sorun yaratır bize.
%40 payla gönderiyoruzCuestaya %20 kar payı koyalım bizden gidince patlayacaga benziyor.
Uzmanından pahalı ve uygulamalı ders aldılar bundan sonra korksun diğer kulüpler.Harbiden.Teminat istemeler,iki klübü bir birine sokmalar.
%40 payla gönderiyoruz
Kavukcu resmen 1 ay Napoli'de cile cektikten sonra, "hee simdi ogrendim bunlarin pazarlama stratejisini, bize gelenlere de aynisini deneyecegim' diyordur![]()
Onun görüp görebileceği max 5 milyon idi hatip olmasa.8 den fazla transfer yaparsa ben futbol izlemeyi bırakırım.Cuestaya %20 kar payı koyalım bizden gidince patlayacaga benziyor.
Haluklar haftalik yayinlari mi azaltti? Sanki 2 gunde 1 online oluyorlardi. Mac sonu vs yuzunden heralde
Bu doğru değil sanırım. Cuesta işi de bir an önce sonuçlansın da Cuesta'dan da paramızı kazanalım.
Adam hem Puma ile gorusuyor, hem oyuncu satislariyla ilgileniyor, hemde takima transfer yapma gayretinde.Transfer yapmayı unutuyor ama.
Aynı anda onu da yürütse iyi olacak.
Cuesta'nın satışı kadar kaleci, stoper ve sağbek'i de düşünsün.
Selçuk ya dün kinlendim kendisine bir sürü laf ettim gece biraz oturdum sakin kafayla hem araştırdım hemde düşündüm.Kimi kastediyorsun, hangi oyuncu transferi?
Test ediyoruz dostum işe yararsa zanioloyu saplarken kullanacağız.Lan teminatiniza sokarim, bunu cuesta icin yapmayin. Ne ögrendiniz ADL den yav
3 senedir bir kulup calistirmiyor ki kendisi, 1 senede 2 takim degistirdi yani kendi scout ekibini mi kurmus onlar mi arastiriyormus?Selçuk ya dün kinlendim kendisine bir sürü laf ettim gece biraz oturdum sakin kafayla hem araştırdım hemde düşündüm.
Bir tane herif almışlar juventus altyapısında in free 19 yaşında belçikalı. Herif keita resmen.
Ben bunun selçuk yada çevresi tarafından keşfedilebileceğini düşünmüyorum. 2-3 senedir takip ediyoruz demiş. 16 yaşında kimin hangi datasını analiz ederek takip ettin. Terim zamanı bu herif teknik ekipteydi. Oyuncu izleme birimiyle direkt ilişkililerdi.
Takibi sürdürülmeli bu işin.