Transfer Nöbeti #16 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yöetim BELMAS yönetimiyle paralel gidiyor - harcanan para kısmı hariç...

Asunciao tarzı ortasaha gelir bir ara...devre arası kriz patlar.

Hayır kanat oyuncularımızı göndermeye kalksan sıralama aşağıdaki gibi olmalıydı. Biz ne yaptık. En başta göndereceğimiz adamı elde tuttuk. Diğerlerini gönderdik. Tete bile iş yapıyor yunanistan'da.

Bravo valla. Süper planlama.

1-Ziyech
2-Tete
3-Kerem
4-Zaha

Su olay baya baya beceriksizlik ibrasizlik nedeni. Orta saha olmadan kanat olmadan osimheni alsan nolur mbappe alsan nolur yav cildiracam artik

ilk 11 yapamıyorum!!!

_______________Muslera___________________
___Sanchez___Nelsson___Abdülkerim____
Barış____Torreira____Demirbay____Jakobs
________________Sara______________________
__________Icardi_____Osimhen____________

Mevcut kadro ancak bu düzende oynar. Bu kanat rotasyonuyla düzenli bir 4-4-2 olmaz.

Arkadaşlar tepkinizi yönetim kadar burda kerem gitsin şu gitsin ıslıklarız diyen kuş beyinlilere gösterin 1 m 500 k alan adamlar boşu boşuna gitti taraftar tepkisinden dolayı

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
👏👏👏 onlar diyor ki biz taraftarız hakkımız.

Sormazlar mı adama İtalyada 2 gündür ne bk yiyosun. Cemil cümleye rezil kepaze ettiniz bizi, gittiğiniz her kapı suratınıza kapandı dimi.

sormazlar mı adama elindeki tüm kanatları niye sattın ?

Sormazlar mı adama Younga ezilen takımdan mı bahsediyoruz, jk den 5 yiyen.

ha

Uefa da hangi rakibimiz son 1 ayda bu şekilde felaketler yaşamış, herşeyi geçtim jk den 5 yemek nedir ?
84 yıl sonra bjkden 5 yemişiz.En rezil kadromumuzda bile yemedik.Bu kadroyla 5 yedirdi.1 gram istemiyorum okan buruğu.

Osimhen e kim gol attıracak abi. Sara kanat oynatılabilir. Kaan ortada oynar rahat. Ama al de 8 maç oynıcan derinlik kalmadı takımda

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada kötü kadromuz olduğunu düşünmüyorum. Okan Buruk'u bu işten sıyırmaya gerek yok. Hiç transfer gelmese bile bu kadroya doğru düzgün futbol oynatmalı artık.

Yusuf'u ,Yunus'u ya hiç düşünmüyoruz ya da direkt 11 futbolcusu yapıyoruz, cidden enteresan işler yapıyoruz.

Ya diyelim ki, ters gitti işler, kenardan kanat sokacaksın, tek alternatifin yunus, yunusun da ne kadar kanat olduğu şüpheli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt